• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler adalat icin yardim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Dinnah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
2
0
36
Hollanda
Merhaba bayanlar,

kusura bakmayin, Turkcem pek kuvvetli degil, klavyemde yabanci, yazida cift ozurluyum yani. Bilginize ihtiyacim var.

Bu benim ikinci hamileliyim, kizim 29+5 dogdu, su an 27+5 haftalik hamileyim ve 5 haftadir yine yatiyorum. Aralikla bir hafta, sonrada 2 gun hastanede yattim. 24 haftada celestone ignelerini yaptilar. Benim sorunum asiri hassas rahim ve yetersiz rahim agzi (bizde rahim bogazi, yani cervix deniyor). Rahim agzi son kontrolde 2 cm inmisti.

Rahmin cok hassas, bazen saatte 15-20 defa kasiliyor, hicbirsey yapamiyorum, hersey kasilmaya yol aciyor. 2 gun Adalat kullandim, simdi doktorum vermiyor. 2000 hamile kadin uzerinde yapilan arastirmalara gore uzun zaman Adalat kullanmanin hicbir yarari olmadigi ortaya cikmis. Halbuki Adalat bende kasilmayi gunde 3-4 defaya indiriyor.Rahimi sakinlestiriyor yani.

Turkiyede bana Adalat Oros recetesi yazacak doktor ariyorum, veya en azindan benimle gorusmek isteyecek bir doktor. Burdaki doktorlar bu konuda hemfikirler.

Yardimci olurmusunuz?

Tesekkuler

Back