- 16 Mart 2019
- 1.538
- 3.226
- Konu Sahibi SpamKutusu
Selam kızlar adalarda güzel nezih bir plaj ve otel tavsiyeniz var mı? güzel olduğu müddetçe hangi ada olduğu farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İbb'nin oteli var Büyükada'da nezih ve temiz plajı da şahane, misafirleri düzgün profilde. Yer bulunursa şahane. Bulunamazsa başka bir otelde kalıp yine beach için İBB derim. Bu sezon Haftaiçi 200, haftasonu 300 lira olacak. Bu gün açılıyor
Diğer tesisler balık istifi, kavga hırsızlık bitmiyor.Kesinlikle o hataya düşme.
Otel için bütçe, kişi sayısı ve tarih yazar mısın?
Bayram zamani normal otellerde bile zor bulunurBayram zamanı düşünüyorum galiba bulunamaz
Kesinlikle katılıyorum ama insan o 3 4 günü de değerlendirmek istiyor yıllık izinlerimiz malum yok denecek kadar azBayram zamani normal otellerde bile zor bulunur
Bayram mümkün değil. Yani zorlayıp bir şekilde yer buluruz ama şöyle söyleyeyim. Biz bayram tatillerinde şehre dönmek zorunda kalıyoruz. O kadar kalabalık oluyor. Kara parçası olsa yine sirkülasyon olur ama sonuçta ada. İlk günün akşamı markette su bile kalmıyor.Gezmeye gezemezsin, yemeye yiyemezsin. Gerçekten emin misin bu fikirden?Kesinlikle katılıyorum ama insan o 3 4 günü de değerlendirmek istiyor yıllık izinlerimiz malum yok denecek kadar az
Yok aslında bu konuyu açtıktan sonra vazgeçtim bayramda her yer sorun gibiBayram mümkün değil. Yani zorlayıp bir şekilde yer buluruz ama şöyle söyleyeyim. Biz bayram tatillerinde şehre dönmek zorunda kalıyoruz. O kadar kalabalık oluyor. Kara parçası olsa yine sirkülasyon olur ama sonuçta ada. İlk günün akşamı markette su bile kalmıyor.Gezmeye gezemezsin, yemeye yiyemezsin. Gerçekten emin misin bu fikirden?
İçim rahatladı desem? Doğru karar, resmen paranla rezil olacaktınYok aslında bu konuyu açtıktan sonra vazgeçtim bayramda her yer sorun gibi