• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler adalad crono yada nidilat kullanıp bebekleri doganlar lütfenn yardım edin...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

asuman03

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
76
2
296
39
Afyon
arkadaşlar 33. haftanın içindeyim ıvf gebesiyim endometriozis yüzünden bebegim olmadı neyse kiilk denememizde allahem dualarımızı kabul etti ama gebelgim başınfdan beri hep sorunlu önceleri düşük tehdidi vardı o yüzden hep yattım şimdide erken dogum riski var şimdi de bu yüzden yatıyorum, kendi drum umreye gittiginde 28 haftalıkken agrım oldu acile gitiik dr adalad crono verdi rahimde yumuşama var dogum olabilir diye kullandım kendi drum gelince de bunu kullanma diye nidilat verdi ve bunu kesinlikle kullanıcaksın dedi bende hem korkuyorum hem kullanıyorum bebegime bişi olur mu diye dogunca saglıklı olsa bile ilerde bi rahatsızlıgı olur mu diye uygulanılan bi tedavi ama yinede korkuyorum işte her anne gibi bu ilaçları kullanıpta bebegini kuacagına alan anneler iyi şeyler duymaya cok ihtiyacım var içim rahatlar en azından lütfen olumlu yada olumsuz tedavi olup bebekleri dogan annelerden yardım istiyorum şimdiden çok tşkler.

Ben günde 1 tane adalat 2 tane nidilat kullanıyorum.kasılmalarım arttı çünkü..akciğer gelişltirici iğne de yaptırdım..adalat ve nidilat çok rahatlatı beni..
haftada 1 de proluton depot yapılıyor..2 bebek zorluyor baya..

Ben doğumdan 2 gün önce başladım 2 saatte bir 2 tane nidilat alıyordum. Ama kasılmalarım engellenemedi 28 haftalık doğum yaptım.

Ben günde 1 tane adalat 2 tane nidilat kullanıyorum.kasılmalarım arttı çünkü..akciğer gelişltirici iğne de yaptırdım..adalat ve nidilat çok rahatlatı beni..
haftada 1 de proluton depot yapılıyor..2 bebek zorluyor baya..

igne bende yaptırdm ve 5 günde bir proluton bende yaptırıyorum fakat bu nidilat tan ve adalattan korkuyorum bebegime bişi olur diye sizin kac haftalık bebeginiz

canım geçmiş olsun..
için rahat olsun zaten bayağı ilerlemişsin..
ben de başından beri senin gibiyim düşük tehlikesi falan hep yattım yatıyorumda
23 haftalık olduğumda benimde kasılmalar vardı günde 4 tane nidilat kullandım sonra rahatlayınca bıraktım ama şidetli ağrı yada kasılma olduğunda yine kullanıyorum.15dk arayla 4 taneye kadar...
rahat l dnlen her ilaçtan faydalısı bu canım..dediğim gibi zaten ilerlemişsin...

canım geçmiş olsun..
için rahat olsun zaten bayağı ilerlemişsin..
ben de başından beri senin gibiyim düşük tehlikesi falan hep yattım yatıyorumda
23 haftalık olduğumda benimde kasılmalar vardı günde 4 tane nidilat kullandım sonra rahatlayınca bıraktım ama şidetli ağrı yada kasılma olduğunda yine kullanıyorum.15dk arayla 4 taneye kadar...
rahat l dnlen her ilaçtan faydalısı bu canım..dediğim gibi zaten ilerlemişsin...

baya ilerledim ama yinede korkuyorum bugünlere gelebilecegimi hiç düşünmüyordum ama allahım yardım etti seninde inş günününe kadar duru canm bu nidilattan başka bişi etki etmiyo etmiyo dedigin gibi bebeklerimize bi yan etkisi olmaz inş allahım bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşş

bende 10 gün boyunca hastanede nidilat kullandım iki saate birdi galiba ama tam hatırlamıyorum

bende 4 gün hastanede 2 saatte bir nidilat kullandım 4. gün progestan alır almaz malesef 28. haftamda doğum yaptım

arkadaşlar 33. haftanın içindeyim ıvf gebesiyim endometriozis yüzünden bebegim olmadı neyse kiilk denememizde allahem dualarımızı kabul etti ama gebelgim başınfdan beri hep sorunlu önceleri düşük tehdidi vardı o yüzden hep yattım şimdide erken dogum riski var şimdi de bu yüzden yatıyorum, kendi drum umreye gittiginde 28 haftalıkken agrım oldu acile gitiik dr adalad crono verdi rahimde yumuşama var dogum olabilir diye kullandım kendi drum gelince de bunu kullanma diye nidilat verdi ve bunu kesinlikle kullanıcaksın dedi bende hem korkuyorum hem kullanıyorum bebegime bişi olur mu diye dogunca saglıklı olsa bile ilerde bi rahatsızlıgı olur mu diye uygulanılan bi tedavi ama yinede korkuyorum işte her anne gibi bu ilaçları kullanıpta bebegini kuacagına alan anneler iyi şeyler duymaya cok ihtiyacım var içim rahatlar en azından lütfen olumlu yada olumsuz tedavi olup bebekleri dogan annelerden yardım istiyorum şimdiden çok tşkler.

valla kesinlikle üzmek istemem önce hayırlı doğumlar inş sana bebişini inş sağlıcakla alırsın bende 35+6haftamda kullanmaya başladım nidilatı 36+4 e kdr 4 saatte bi 2 tane alıyodum 6 doz ciğer geliştirici iğne oldum meleğim 4 kiloya yakın doğdu sadece 3 gün oda yogun bakımda yaşıyabildi melek oldu dr anne karnnda enfeksiyon kaptığını solunum güçlüğü olduğunu ayrıyetende kalbindede 2 delik olduğu raporunu verdi ve ben hala anlamış değilim bütün herşeyini zamannda ve ii yerlerde yaptırmama rağmen nasıl bunların hiçbiri fark edilemedi hani ne bileyim şimdi düşünüyomda ilaçlarmı diyom hastanede enfeksyn kaptıda bana anne karnımı dediler son ana kdr kalp ritmleri düzenlydi 7. ayda dopplere grdm kalbinde delik görülmedi kafayı yicem bu sorularla herşeyin hayırlısı drlar desen bişi oldumu güzel bi kılıf uyduruyolar aileyi ikna edicek inş üzmedim sizleri ya ama paylaşmk istedim sadece doğum yapalı bu arada 23 gün oldu

valla kesinlikle üzmek istemem önce hayırlı doğumlar inş sana bebişini inş sağlıcakla alırsın bende 35+6haftamda kullanmaya başladım nidilatı 36+4 e kdr 4 saatte bi 2 tane alıyodum 6 doz ciğer geliştirici iğne oldum meleğim 4 kiloya yakın doğdu sadece 3 gün oda yogun bakımda yaşıyabildi melek oldu dr anne karnnda enfeksiyon kaptığını solunum güçlüğü olduğunu ayrıyetende kalbindede 2 delik olduğu raporunu verdi ve ben hala anlamış değilim bütün herşeyini zamannda ve ii yerlerde yaptırmama rağmen nasıl bunların hiçbiri fark edilemedi hani ne bileyim şimdi düşünüyomda ilaçlarmı diyom hastanede enfeksyn kaptıda bana anne karnımı dediler son ana kdr kalp ritmleri düzenlydi 7. ayda dopplere grdm kalbinde delik görülmedi kafayı yicem bu sorularla herşeyin hayırlısı drlar desen bişi oldumu güzel bi kılıf uyduruyolar aileyi ikna edicek inş üzmedim sizleri ya ama paylaşmk istedim sadece doğum yapalı bu arada 23 gün oldu

ya cok üzüldüm allah sabır versin ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm, cennette bekler seni annesi orda kavuşursunuz birbirinize inşş., haftası da gayet iyimiş kilosu da, peki bu nidilatın böyle bi etkisi olurmuymuş bebege sordun mu dr a kalp sorunu bu ilaçtan kaynaklandı ise bebeginde neden bize drlar bu ilacı ısrarla veriyorlar, benm bi arkadaşm da yenni dogum yaptı 5 gün oldu ikiz kızları var oda 28 haftadan itibaren nidilat kullandı 35+5 de dogum yaptı bebekler küveze falan girmedi şu anda gayet iyilermiş, şimdi ben bu ilacı kullansam da içim rahat degil kullanmasam da napcaz bilmiyorum birde benmki tüp bebek allah yardmcmz olsun, bu arada dogumda enfeksiyon kapmıştır bebegin yada yogun bakımda kapmış olabilir mi iyice araştırdınız mı drların geçiştirmesine izin vermeseydinizz kolay degil allahım hiç kimseye yaşat masın bu acıyı tekrar allah sabır versinn inş tekrar yine bebeginiz olurr :Saruboceq:

Back