• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adaçayı yağı

ozlemk

kocişinin ballısıymış :)
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
445
6
318
41
selam kızlarrr,

eski topikleri kurcalarken adaçayı yağı (acı elma yağı) ve faydalarını yazan bir yazı okudum...

adet bitiminden sonra 7 gün kullanılıyor. bir pamuğa, sargı bezine yada tampona 3-4 damla damlatıp oraya koyuyorsunuz. (gece yatarken) bir çok kişi varbu şekilde hamile kalan. tğpleri tıkalı olanlara, iltahap ve ksit sorunu olanlara çok iyi geliyormuş. ben bugün itibari ile başlıyorum .7 gün boyunca devam edeceğim. tabi bunun yanı sıra birde bal-polen ve tarçın karışımını kullanıyorum. sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum. gelişmelerden haberdar edeceğim sizi... Dilerim derdime derman our :64: :64:

Son düzenleme:
selam kızlarrr,

eski topikleri kurcalarken adaçayı yağı (acı elma yağı) ve faydalarını yazan bir yazı okudum...

adet bitiminden sonra 7 gün kullanılıyor. bir pamuğa, sargı bezine yada tampona 3-4 damla damlatıp oraya koyuyorsunuz. (gece yatarken) bir çok kişi varbu şekilde hamile kalan. tğpleri tıkalı olanlara, iltahap ve ksit sorunu olanlara çok iyi geliyormuş. ben bugün itibari ile başlıyorum .7 gün boyunca devam edeceğim. tabi bunun yanı sıra birde bal-polen ve tarçın karışımını kullanıyorum. sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum. gelişmelerden haberdar edeceğim sizi... Dilerim derdime derman our :KK64: :KK64:

canım bende sabahtan beri bu yağı araştırıyorum.. çoğu topiklerin sonu gelmemiş..üstünden çok zaman geçmiş ama sen kullandınmı işe yaradımı..bende deneyeceğimde .. :)

Siz bilirsiniz ama doktora görünmeden böyle şeyler kullanmak sakıncalı olabilir. Kist, iltihap vs. varsa ilacı var önce onları deneyin bence.

Siz bilirsiniz ama doktora görünmeden böyle şeyler kullanmak sakıncalı olabilir. Kist, iltihap vs. varsa ilacı var önce onları deneyin bence.

düzenli doktora gidiyorum zaten canım..

ama şöyle anlatayım..iki tane kistim var diye gittiğim 5 doktordan hiç biri tsh ımı ölçmedi..rahimden parça alcaz dedi..ben tsh ımı kendim ölçtürdüm...kistide soğan kürü ile attım..

Canim ben denedim ve o ay hamile kaldim ama ayni zamanda sogan kuru de yapmistim insallah sanada vesile olur

Back