Adaçayi , hayit , incir vs. Derken ovulasyon.. Kizlar bi bakin hele

hazan61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
148
0
44
KIZLAR BEN NORMALDE ADETİN 19. YA DA 20. GÜNÜ YUMURTLUYORUM. BU AY ADET OLUNCA ADAÇAYI İÇTİM , İNCİR KÜRÜ YAPTIM. HAYIT VS. YANİ BURDAKİ TÜM PAYLAŞIMLARI DENEDİM.:eek:

VE BUGÜN ADETİMİN 10. GÜNÜ. OVULASYON TESTİ YAPAYIM DEDİM. AAAAAAAA Bİ DE BAKTIM 2. ÇİZGİ BİRİNCİYE ÇOK YAKIN. YANİ 2 -3 GÜN İÇİNDE YUMURTLİCAM DEMEK.:dance: YANİ UMARIM..

KIZLAR BU KÜRLER İŞEMİ YARADI HII NE DERSİNİZ. CADIARZU

BİLENİNİZ, DUYANINIZ VE YAŞIYANINIZ VARMI???a.s.

BU ARADA RABBİM TÜM BEBİŞ İSTEYENLERİ GÜLDÜRSÜN. DUALARIM HEPİNİZLE:Saruboceq:

valla canım ben hayıtı bu ay kullanıyorum ama balla karıştırarak daha adetime 1 hafta var ama ovulasyontest cizgim cook koyu olmadı...umarım bu ay hamile kalırsın canım..bu arada incir suyunu içemedim iğrençti sen nasıl içtin

valla canım ben hayıtı bu ay kullanıyorum ama balla karıştırarak daha adetime 1 hafta var ama ovulasyontest cizgim cook koyu olmadı...umarım bu ay hamile kalırsın canım..bu arada incir suyunu içemedim iğrençti sen nasıl içtin

inşallah canim ya, incir suyunun tadi kötü evet ama içtim valla napim

ne gibi degişiklikler hissettin hayıt ve incir suyunu içtiğinde...benim adetlerim düzensiz işe yararmı dersin

valla canım bende incir suyunu içiyorum bu 2 ayım bugun doktora gittim 3 tane yumurtam oluştu
incir suyu işe yaradı sanırım yarında çatlama ignemi olucam yarabbim herkeze bebiş versin...

valla kızlar bende 8 gündür içiyorum 11 ve 12 günler testteki ikinci çizgi çok silikti 14. gün yaptım 2. çizgi belirgindi 1. çizginin rengine yakındı dedim sanırım yumurtlama olmadım ama 14. günü akşamı servikal mukus un çok olduğunu gördüm ilk defa bu kadar netti ve kontrol ettim tıpkı tarifteki gibi 10 cm uzuyodu bence yumurtlama oldum sizce?

bide 13. günün akşamında sağ tarafımda kasıklarımda çok şiddetli olmamak kaydıyla ağrılar oldu ama geçti.bazıları bununda yumurtanın çatlamaya hazır olduğunu söylüyolar.hayırlısı:S

arkadaşlar bu incir ve hayıt kürü nasıl yapılıyor tarif eder misiniz,bi de neye yarıyor

slm inciri 4 e bölüp bir bardak suda kaynatıyorum.Sonrada suyunu içiyorum.Ayrıca incirleride yiyebilirsin.Bende bu ay başladım.1 haftadır yapıyorum.Daha önce 1 kez hamile kaldım ama 6 aydır kalamıyorum.Yararlı olduğunu duyduğum için bu ayda onu deniyorum.Ayrıca hayıt tohumunuda bir fincan kaynar suya 1 tatlı kaşığı bırakıp 10-15 dakika bekliyorum ve içiyorum.Umarım işine yarar.

ayrıca hayıt yumurtalık kisleri,adet düzensizliği ve birçok kadın hastalığına iyi geliyor.Birde hamilelik için soğan kürü var o da çok işe yarıyormuş. bunlarla hamile kalanlar çok.

selam kızlar. yumurtlama dönemimin geride kaldığını düşündüğümden adaçayını bıraktım. artık adeti beklicem.

bu ay olmazsa soğan kürüne başlayim diyorum. prof. Ender Saraçoğlu nun tavsiyesi. yumurtalıkları bütün kistlerden temizliyormuş. özellikle polikist için kullanın diyor.

canim ben gittti gidiyordan sipariş ettim. 8 adet . Herbiri tek kullanimlik. Fiyati uygundu. 17.50 ytl idi galiba. Içinde 2 de gebelik testi var

canım hangı markayı aldın sen bizde almk istedık dusunduk ama 60ytl ye bulduk onu alanakadr doktora giderizdedik kaldı ole.2tanede gebelık testımıvar ne gzuelmış bak oda.biz gecen aylar keçi bounuzunu denedık eşim içti onu incir i ben içemıdm çokskerlı geldı bıraktım.buayda hıçbişi yapmadık içmedık bişi yanı buayda ole gecsin dedik :)12.gun bzımde buugn.acaba ymurtla testı alıptra kullansmamı kı faydasını görebırmıyım buay yoksa geçtımı dersınz

arkadaşlr bneımde 12.gunum bugun inciri alıpkulansam olurmukı geçmi oldu sizce.ama sanırm catlama oldu benm buay.cünku akıntım oldu

merhaba arkadaslar

ben PKO hastasiyim, daha yeni olustu bende 1 aydir var sanirim ve bende sogan kurune basladim. Bunun yani sira civanpercemi ve aslanpencesi bitki karisimini cay olarak iciyorum sabah aksam, cok igrenc ve aci tadi var. ama kadin hastaliklarina iyi gelen bitkiler bunlar. Bunun yani sira da incir kurune baslasam bi zarari olurmu sizce???

Ne dersiniz...

X