Ben her gun icmek istemiyorum canim zarari.olur diye korkuyorum bu tarz şeyler surekli tuketilmemeli diye dusunuyorum mesela soğan kuru meshur ama biri demis ki surekli icmekten bir suru yumurtlamis ee catlsmayinca o da sıkıntılı bir durum yani bilmeden yanlis bir seye sebeb olurum diye her gun icmek istemiyordum adetime on gun kala icmeye basliyorum olmadigima gore devam edicem simdi duzene sokmaktan cok sokturucu bi bitkiye ihtiyacimiz var
valla canım ben herşeyi içemiyorum tadından dolayı adaçayı iyi geldi bana içiyorum o yüzden..bakalım işe yaramazsa bu ay civanperçemi yada hayıta başlarım hangisinin tadı daha iyi peki
selen son durum ne peki :44:
simdi inceledim poşeti civanperçemini tanıyorum acaba az mı var ıcınde az mı etki ediyor diye düşündürdü
adet söktürücü bitki duyarsan haberleşelim denerz ben arastırıcam biraz selen
Evet haklisin keske adacayini kullansaydimdedign gibi olmazsa civanpercemi iceriz ama icine hatmi cicegi karistirirsak etkisi artarmis su an biyolojim.cokecek cok karistirdm ben rezene karisik bitki cayi adacayi hepsinden ictim ssu son bes günde mevsim donusumuyle de alakali olabilir bu kadar direncli ciktigina gore :)
Evet bir karar vermeliyim farkindayimolmayinca her yolu denemek istedim canim neyse umutsizlik yok selencim haberleselim
Papatya çayı içiyordum, bol yürüyüş yapıyordum ve belime sıcak su ile masaj yapıyordum ben adet geciklerimde.
Fakat bir akşam acillik oldum. Papatya çayını miktar olarak abartmışım karaciğeri zorlamış.
Bitki çayı içerken çok dikkat edin.
Tesekkurler bilgi icin. Peki gunde ne kadar iciyordunuz papatyayi? Abartmamak icin bilmek isterim ilginiz icin tesekkurler . Selen tamam canim bende hala tik yok dun hic birsey icmedim bugün ozel gunler cayimdan alicam
canım tadı iyi bence içilebilir bana adaçayı daha acı geliyor özel günler çayındansa...
içinde gül zerdeçal karahindiba papatya civanperçemi var unutmadıysam :) anlaşıldı en yakn zamanda randevu alınp doktora gidiliyoraksatmamam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?