3 Ay önce doğum yaptım ve ne yazıkki ada tıp hastanesinde yaptım.Tam bir rezaletti ilk doğumum gece 12 de suyum geldi ve ada tıpa gittik ebe vardı bi tane de hemsire mi desem ne belli değil, muayene etti o upuzun tırnaklarla sabaha karsı dogum dedi ve evine gitti biz de doktorum SADIK AKBIYIKLI YI yı arıyoruz açmıyor, ki daha önceden en az 5 kere söyledik dogumda siz olun diye neyse sancılarım basladı gelip gidip beni nst ye baglıyorlar ilk dogumum oldugu halde artık dedım tamam geliyor ve hala daha nst ye baglıyolar ve muayane etmeye calısıyor ebe ve işin en rezilliği de sancı odasından beni dogumhaneye götürücek adam yok sedyeyi iticek ADAM YOK ve ebe diyorki ne olucak burda ODADA DOGURTURUM!!Getirdiler tekerlekli sandalye zar zor oturdum götürdüler dogumhaneye dogum oldu ama o anda da korkudan hemsıreler kactı kaldım ebeyle tek tam bir rezaletti dogum oldu tekrardan oturttular tekerlekli sandalyeye odaya götürdüler hepsi bu kadar da değil cıktık odaya sabah saat 8 klimalara su mu veriliyor ne öyle rahatsız edıcı bir ses varki odalar pis carsaflar koltuklar leke içinde berbattı.Aman haa yolunuz düşer falan yanlıslıkla sakın ugramayın bile.Ertesi gün de kızımın sarılıgı oldugu için kontrole gittik tesaduf emzırme odasında bı bayanla karsılastık oda benımle aynı gun dogum yapmıs, iyi seni yine dogumhaneye yetiştirmişler dedi ve onu resmen ODADA YERDE DOGUM YAPTIRMISLAR kadının 3. dogumu tamam dogum olucak dedıgı halde hala nst baglamaya calısmıslar goturmemısler dogumhaneye yere carsaf serıp yerde dogum yaptırtmıslar daha ne olsun.