• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADA TIP FACİASI DR.SADIK AKBIYIKLI

meltemasel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
63
4
13
34
3 Ay önce doğum yaptım ve ne yazıkki ada tıp hastanesinde yaptım.Tam bir rezaletti ilk doğumum gece 12 de suyum geldi ve ada tıpa gittik ebe vardı bi tane de hemsire mi desem ne belli değil, muayene etti o upuzun tırnaklarla sabaha karsı dogum dedi ve evine gitti biz de doktorum SADIK AKBIYIKLI YI yı arıyoruz açmıyor, ki daha önceden en az 5 kere söyledik dogumda siz olun diye neyse sancılarım basladı gelip gidip beni nst ye baglıyorlar ilk dogumum oldugu halde artık dedım tamam geliyor ve hala daha nst ye baglıyolar ve muayane etmeye calısıyor ebe ve işin en rezilliği de sancı odasından beni dogumhaneye götürücek adam yok sedyeyi iticek ADAM YOK ve ebe diyorki ne olucak burda ODADA DOGURTURUM!!Getirdiler tekerlekli sandalye zar zor oturdum götürdüler dogumhaneye dogum oldu ama o anda da korkudan hemsıreler kactı kaldım ebeyle tek tam bir rezaletti dogum oldu tekrardan oturttular tekerlekli sandalyeye odaya götürdüler hepsi bu kadar da değil cıktık odaya sabah saat 8 klimalara su mu veriliyor ne öyle rahatsız edıcı bir ses varki odalar pis carsaflar koltuklar leke içinde berbattı.Aman haa yolunuz düşer falan yanlıslıkla sakın ugramayın bile.Ertesi gün de kızımın sarılıgı oldugu için kontrole gittik tesaduf emzırme odasında bı bayanla karsılastık oda benımle aynı gun dogum yapmıs, iyi seni yine dogumhaneye yetiştirmişler dedi ve onu resmen ODADA YERDE DOGUM YAPTIRMISLAR kadının 3. dogumu tamam dogum olucak dedıgı halde hala nst baglamaya calısmıslar goturmemısler dogumhaneye yere carsaf serıp yerde dogum yaptırtmıslar daha ne olsun.

Ne biçim bir hastane burası aklım almadı...Kadıncagızı yerde dogum etmişler yahu...Size de gecmis olsun...öyle bir hastanede ne işiniz var cocugunuzu kontrole götürmüssünüz bir de...baska bir hastaneye gitseymişsiniz keşke...nerde bu hastane?

Sagolun , sarılık için sadece kan alındı çıkıp çıkmadıgına bakıldı yoksa baska türlü işim olmaz o hastaneyle, adapazarında ada tıp hastanesi , bir türlü bulamadık dogru duzgun doktor ne kadın dogum nede cocuk doktoru yok resmen piyasada en azından adapazarında.

Söylediklerinize inanamıyorum,çok şaşkınım.ben 6 buçuk ay önce Ada Tıp'ta Sadık beyle doğum yaptım ebem Nebiye Ebe'ydi. Üstelik ilk doğumum sezaryendi ve Sadık bey sezaryen sonrası normal doğum yaptırdı.hastane,doktor ve personelden inanılmaz memnun kaldım.zaten benim doğumumdan kısa bir süre sonra Sadık bey ada toptan ayrıldı.

doguma son hafta kala gittiğimde nebiye ebe muayene etti , fakat gece dogum için gittigimde zerrin diye bir ebe vardı,Sadık beye görümcem tavsıyesıyle gıttım 5 dogum yapmıs onda memnun kalmıs fakat biz hiç memnun kalmadık malesef şimdi kendine bir yer açıyormus sanırım ama işim olmaz artık Allah düşürmesin.

3 Ay önce doğum yaptım ve ne yazıkki ada tıp hastanesinde yaptım.Tam bir rezaletti ilk doğumum gece 12 de suyum geldi ve ada tıpa gittik ebe vardı bi tane de hemsire mi desem ne belli değil, muayene etti o upuzun tırnaklarla sabaha karsı dogum dedi ve evine gitti biz de doktorum SADIK AKBIYIKLI YI yı arıyoruz açmıyor, ki daha önceden en az 5 kere söyledik dogumda siz olun diye neyse sancılarım basladı gelip gidip beni nst ye baglıyorlar ilk dogumum oldugu halde artık dedım tamam geliyor ve hala daha nst ye baglıyolar ve muayane etmeye calısıyor ebe ve işin en rezilliği de sancı odasından beni dogumhaneye götürücek adam yok sedyeyi iticek ADAM YOK ve ebe diyorki ne olucak burda ODADA DOGURTURUM!!Getirdiler tekerlekli sandalye zar zor oturdum götürdüler dogumhaneye dogum oldu ama o anda da korkudan hemsıreler kactı kaldım ebeyle tek tam bir rezaletti dogum oldu tekrardan oturttular tekerlekli sandalyeye odaya götürdüler hepsi bu kadar da değil cıktık odaya sabah saat 8 klimalara su mu veriliyor ne öyle rahatsız edıcı bir ses varki odalar pis carsaflar koltuklar leke içinde berbattı.Aman haa yolunuz düşer falan yanlıslıkla sakın ugramayın bile.Ertesi gün de kızımın sarılıgı oldugu için kontrole gittik tesaduf emzırme odasında bı bayanla karsılastık oda benımle aynı gun dogum yapmıs, iyi seni yine dogumhaneye yetiştirmişler dedi ve onu resmen ODADA YERDE DOGUM YAPTIRMISLAR kadının 3. dogumu tamam dogum olucak dedıgı halde hala nst baglamaya calısmıslar goturmemısler dogumhaneye yere carsaf serıp yerde dogum yaptırtmıslar daha ne olsun.
Oncdlikle geeia olsun cok kotu bir dogim hikayesi olmus yeni sahibi geldiginden ilk elenen dr oldu kendisi
bende o hastanede dogim yaptim sevgi hanimda acil seseryanda tum imkanlari sagladi sagolsun
ablam normal dogumunusa kendisinde yapti sabahin 4 unde sapancadan atlasi geldi doguma inanjn adiniza cok uzuldum
coxuk dr u olarak ta adatip umit beyden col memnunuz

Back