Kontakt Lens Acuvue Oasys

asyozkan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
61
10
31
Ben 7 yıldır lens kullanıyorum, renkli de denedim, şeffaf da. Bir ara purevision hd kullandım memnun kalmadım, o zamandan beri air optix aqua kullanıyorum aslında iyi bir lens ama bir zaman sonra yanma ve kuruluk yapıyor. Tabi bu durum çoğu lenste mevcut ama oasys in baya iyi olduğunu duydum, aranızda bu markayı kullanıp öneren var mı? Bc değerim 8.6. Acuvue Oasys'de ise Bc 8.4 ve 8.8 var. Ama tolare edebilir yazıyor. Dün doktora gittim pek ilgilenmedi, bc olayını sordum bişey olmaz istersen 8.4 yapayım onu deyip karaladı reçeteyi, başka doktora da gitmedim soğudum resmen :63: Bc değeri önemli mi bunu kullansam sorun olur mu acaba? Bu arada dia yani göz çapımda 13.80 ölçüldü, fakat ben yıllardır air optix kullanıyorum onun dia değeri 14.20. Bir türlü markaya karar veremedim senelik aldığım için, yardım eder misiniz?:KK51:

valla bc değerinden filan anlamam ama oasys kullanıyorum çok memnunum
Recetenizde yaziyor aslinda bc ve dia değerleri. Bende merak ettim senelik alacagım icin küçük alip rahatsiz ederse napicam o kadar lensi diye. Kullanim süreniz ne kadar peki? Lensin aciklamasinda iki hafta yaziyor ama genelede herkes 1 ay kullaniyormus, sizde de öyle mi?

Recetenizde yaziyor aslinda bc ve dia değerleri. Bende merak ettim senelik alacagım icin küçük alip rahatsiz ederse napicam o kadar lensi diye. Kullanim süreniz ne kadar peki? Lensin aciklamasinda iki hafta yaziyor ama genelede herkes 1 ay kullaniyormus, sizde de öyle mi?

evet reçetede yazıyor, 2 kutu al 6 aylık oluyor, evet ben de ayda bir değiştiriyorum çok rahat 1 ay gidiyor hatta daha fazla da gider ama ben yine de 1 ayı geçirmiyorum

evet reçetede yazıyor, 2 kutu al 6 aylık oluyor, evet ben de ayda bir değiştiriyorum çok rahat 1 ay gidiyor hatta daha fazla da gider ama ben yine de 1 ayı geçirmiyorum
Anladım çok teşekkür ederim :)

X