acuvue oasys lens

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
kızlar bugun doktora gıttım ve bana numaralı şeffaf acuvue oasys lensı verdı 8.4. Ben geçen sene numaralı ve renkli lens almıstım bugun baska bı doktora muayene oldum fakat recetede seffaf lens yazdım renklılerı tavsıye etmıyorum dedi. Ben şimdi yine aynı bu markada veya baska markada olabılır recete olmasına rağmen renkli lens alabılırmıyım yoksa recetede yazıldıgı gıbımı alamk zorundayım geçen sene sadece lens markasını yazmıstı doktor ve renklı ıstedıgım bı lens almıştım. Şimdide alabılırmıyım acaba ? Ve bu lensi kullanan varmı rahatmı hiç bu markayı kullanmamıştım yardımcı olursanız sevinirim :KK16:

lens markası guzel, memnun kalırsın.
ama ben airoptix kullanmayı tercih ediyorm.
sorunun cevabını bilmiyorum ama renkli lens kullanma bence ya, ben hiç begenmiyorum.

Bende lenste o markayı kullanıyorum gayet memnunum.
Renkli lens alabilir misiniz tam bir bilgim yok.
Belki tanıdık bir optikçiniz varsa olabilir.
Normal gözlük reçetesiyle güneş gözlüğü alanları duymuştum.
Sizin dediğinizde belki yapılabilir.

ben de acuvue oasys şeffaf kullanıyorum çok memnunum gözümde olduğunu bile unutuyorum bazen :nazar: :KK6: renklisini bilmiyorum ama

lens markası guzel, memnun kalırsın.
ama ben airoptix kullanmayı tercih ediyorm.
sorunun cevabını bilmiyorum ama renkli lens kullanma bence ya, ben hiç begenmiyorum.

doğal durmayanları ben sevmıyorum canım ya geçen sene gri kullanmıştım kendı gozlerım kahve olunca yesıl gıbı oldu cok begenıldı ama insanın kendı gozu gıbı olmaz :)

Bende lenste o markayı kullanıyorum gayet memnunum.
Renkli lens alabilir misiniz tam bir bilgim yok.
Belki tanıdık bir optikçiniz varsa olabilir.
Normal gözlük reçetesiyle güneş gözlüğü alanları duymuştum.
Sizin dediğinizde belki yapılabilir.

geçen sefer aldığım yerden almayı düşünüyorum babamın tanıdıgıydı galıba inş olur canım :KK1:

ben de acuvue oasys şeffaf kullanıyorum çok memnunum gözümde olduğunu bile unutuyorum bazen :nazar: :KK6: renklisini bilmiyorum ama

ewet bazı sitelerde kullanıcı yorumlarını okumuştum herkes senın gıbı yorum yazmıstı canım madem iyi bir marka batmaması önemli benim içinde demek o kadar rahat :21:

Merhaba canım :)

Bildiğim kadarıyla lens şeffafmış , renkliymiş farketmiyor :)

Bende o markayı kullanıyorm 3 senedir falan memnunum :)

kızlar bugun doktora gıttım ve bana numaralı şeffaf acuvue oasys lensı verdı 8.4. Ben geçen sene numaralı ve renkli lens almıstım bugun baska bı doktora muayene oldum fakat recetede seffaf lens yazdım renklılerı tavsıye etmıyorum dedi. Ben şimdi yine aynı bu markada veya baska markada olabılır recete olmasına rağmen renkli lens alabılırmıyım yoksa recetede yazıldıgı gıbımı alamk zorundayım geçen sene sadece lens markasını yazmıstı doktor ve renklı ıstedıgım bı lens almıştım. Şimdide alabılırmıyım acaba ? Ve bu lensi kullanan varmı rahatmı hiç bu markayı kullanmamıştım yardımcı olursanız sevinirim :KK16:

Evet alınır :)
8-9 senedir lens kullanıyorum, oasisi değil ama acuvue advance kullanıyorum şu an. Bu marka son zamanlarda oldukça popüler yalnız çok ince ve yumuşak. Hani buruşma, kırışma, çıkarırken sorun yaşama olabiliyor nadir de olsa. Güzeldir, kolay kolay kurutmuyor gözü...

Evet alınır :)
8-9 senedir lens kullanıyorum, oasisi değil ama acuvue advance kullanıyorum şu an. Bu marka son zamanlarda oldukça popüler yalnız çok ince ve yumuşak. Hani buruşma, kırışma, çıkarırken sorun yaşama olabiliyor nadir de olsa. Güzeldir, kolay kolay kurutmuyor gözü...

çok teşekürler canıım :)

kızlar bı sorum daha vaar :) bugun 3 aylık lens aldım mesela ben bu lenslerı haftada bır falan takarım zaten evdeyım ve aynı ölçülerde gözlüklerım var sorum su ben lenslerı azda kullansam hergunde kullansam ömürleri 3 aymı :KK1:

X