• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acun'un Parlattığı İsimden AK Parti'ye Seçim Şarkısı

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
198
Adını katıldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasında duyuran Zeo Jaweed, mehteran eşliğinde "Geliyor Halk Geliyor AK" isimli seçim şarkısını seslendirdi.

acun-un-parlattigi-isimden-ak-parti-ye-secim-7825375_x_9601_300.jpg

1 Kasım seçimleri için her kesime hitap edecek farklı tarzlarda seçim şarkıları ile karşımıza çıkan AK Parti'nin son seçim şarkısı RAP müzik tarzında geldi.

Adını katıldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasında duyuran rapçi Zeo Jaweed, rap, mehter ve tasavvuf müziklerini bir arada kullanarak AK Parti'ye seçim şarkısı hazırladı. 'Geliyor Halk Geliyor AK' seçim şarkısı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde yayınlandı.

http://www.haberler.com/acun-un-parlattigi-isimden-ak-parti-ye-secim-7825375-haberi/

Anlamdığım bir şey var. Anlayan yardım ediversin. Cumhurbaşkanı şu an bağımsız mercii değil mi?
Şahsı yakın değilse bir partinin onun görselini kullanması suç değil mi?
En azından adil bir durum mu?
Ak Parti denilince hala kendisi akıllara geliyor.
Bir çok insan da onun için oy veriyor zaten.

Anlamdığım bir şey var. Anlayan yardım ediversin. Cumhurbaşkanı şu an bağımsız mercii değil mi?
Şahsı yakın değilse bir partinin onun görselini kullanması suç değil mi?
En azından adil bir durum mu?
Ak Parti denilince hala kendisi akıllara geliyor.
Bir çok insan da onun için oy veriyor zaten.

Artık cumhurbaşkanı halk tarafından seçiliyor. O yüzden.

off fecii:KK43:( çok dayanamadım ben.
kapatayım videoyu. kullaklarımı kirletmeyim müziğe karşı

off fecii:KK43:( çok dayanamadım ben.
kapatayım videoyu. kullaklarımı kirletmeyim müziğe karşı
Niye gıı tam senlik aslında
Akparti ye özel olduğundan daha dinlemeden yapıştırdın yine yorumu itiraf et :KK53:

Bir masa etrafında akp'li vekilleri bu şarkıyı dinlerken hayal ettim. gülmekten çıkamıyorum hayalin içinden.
Üzerlerinde yanları beyaz şeritli eşofmanlar, beyaz spor ayakkabılar, başlarında bol bere, boyunda kocaman altın kolye. Yovv yovv.

Back