Acun'a yan bakılmıyor! İki dizinin birden ipini çekti

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Kıyasıya reyting rekabetinin yaşandığı pazartesi akşamının galibi Survivor oldu.
tts.jpg

Pazartesi akşamları TV8, ATV ve Star TV arasında yaşanan reyting rekabetinin bu haftaki galibi belli oldu.

SURVİVOR'IN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'nın yükselişi devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı günden beri ilk ikiye girmeyi başaran Survivor, zaman zaman geçildiği Kırgın Çiçekler ve Paramparça dizilerine egemenliğini kabul ettirmeye başladı.

BİRİNCİ SURVİVOR, İKİNCİ KIRGIN ÇİÇEKLER

Dün akşam reyting sıralamasında birincilik ipini göğüslemeyi başaran Survivor'ı Kırgın Çiçekler dizisi takip etti. Üçüncü sırada Paramparça dizisinin yer aldığı listede Kırgın Çiçekler'in özeti dördüncü oldu.

İşte dün gecenin en çok izlenen 20 programı;

reyting.jpg

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/363087.aspx

Survivor degil Acun bunu yapiyor daha once tv8 kc defa bu listeye girebildi acaba ona bakmak lazm.
Su evlenme programlarinda olayan halt yok hala nasil izleniyor listeyeee bak wayyy anasini isi gucu olmayip oturup bunlari izleyenleri alkisliyrun bastada kendi annemi... :KK43:

İşte dün gecenin en çok izlenen 20 programı;

index.php

Hiçbirinin izlenebilir bir tarafı yok
Özellikle ben bilmem eşim bilir programını izlemek benim için Çin işkencesi

Hiç televizyon izlemiyorum . Bu saçmalıklar yerine açarım pc de belgesel izlerim .
Halkımızı da anlamak mümkün değil hem tepki veriyorlar hemde böyle gereksiz programları izlemeye devam ediyorlar.

Fox Ana Haber ve birkaçı hariç hepsi çöp, ne kadar da çer çöp seven bir milletiz. Bu programları izleyen bir milletten gelişim beklemek büyük hata. Acun'u suçlamayın bence çünkü halk ne talep ediyorsa o veriliyor, sanki National Geographic şifresi kalksa gündüz kuşağında en çok belgesel, insan tarihi gelişimi programları izlenecek.

Hala daha kaliteli bazı programlar var ama listede yer bile almıyor, çünkü biz Zuhal Topal'ın iğrenç konuklarını izliyoruz, çıkıp koca bulmak için, para için şerefini satanlarını izliyoruz, bunu seviyoruz biz. Sonra da vay efendim bu programlar neden yayınlanıyor, adamlar size genel kültür, tarih, bilim, finans programı yapsa batarlar reytingsizlikten, ne bekliyosunuz ki?

Sinirimden 3- 4 aydır tv izlemiyorum. haberler de dahil.
Fox Ana Haber ve birkaçı hariç hepsi çöp, ne kadar da çer çöp seven bir milletiz. Bu programları izleyen bir milletten gelişim beklemek büyük hata. Acun'u suçlamayın bence çünkü halk ne talep ediyorsa o veriliyor, sanki National Geographic şifresi kalksa gündüz kuşağında en çok belgesel, insan tarihi gelişimi programları izlenecek.

Hala daha kaliteli bazı programlar var ama listede yer bile almıyor, çünkü biz Zuhal Topal'ın iğrenç konuklarını izliyoruz, çıkıp koca bulmak için, para için şerefini satanlarını izliyoruz, bunu seviyoruz biz. Sonra da vay efendim bu programlar neden yayınlanıyor, adamlar size genel kültür, tarih, bilim, finans programı yapsa batarlar reytingsizlikten, ne bekliyosunuz ki?
Her toplum hakettiği gibi yönetilir derler ya..ben onun kapsamını biraz daha genişletmek istiyorum. Her toplum hakettiği gibi yaşar. Biz de bu çürümüş bu dejenere programları hakediyoruz. Adam "Yeteneksizsiniz Türkiye diye milletle t...k geçercesine program yapıyor; bizler ayakta alkışlıyoruz.

Dün en çok izlenen programlar bunlar mıymış:KK14:
Acun'a niye kızıyorsunuz ki, Acun parasına bakar, yaptığı proğramlarını izlenme oranına bakar, o televizyon sahibi, olaya ticari bakar, ben kızmıyorum Acun'a, adam her programını izlettiriyor seyirciye.
Diziler deseniz öyle, adını bilmediğim dizilerin hepsi de izleniyor birde Reyting yapıyorlar:KK59:

Dün gece Cansu Canan'ın hazırlayıp sunduğu Öteki Gündem programı vardı, kaç kişi izledi? Her Salı ve Cuma yayınlanır, gayette kaliteli bir programdır, her yayında farklı konu ele alınır, din, siyaset, bilim, felsefe, kaç kişinin dikkatini çekiyor ki survivor varken?

Acun'a niye kızıyorsunuz ki, Acun parasına bakar, yaptığı proğramlarını izlenme oranına bakar, o televizyon sahibi, olaya ticari bakar, ben kızmıyorum Acun'a, adam her programını izlettiriyor seyirciye.
Diziler deseniz öyle, adını bilmediğim dizilerin hepsi de izleniyor birde Reyting yapıyorlar:KK59:

Dün gece Cansu Canan'ın hazırlayıp sunduğu Öteki Gündem programı vardı, kaç kişi izledi? Her Salı ve Cuma yayınlanır, gayette kaliteli bir programdır, her yayında farklı konu ele alınır, din, siyaset, bilim, felsefe, kaç kişinin dikkatini çekiyor ki survivor varken?
Çok haklısın Ben Acun'a değil, halka kızıyorum. Dünya yıkılsa, bizim yine umurumuzda olmaz yine Survivorumuza bakarız; Acun da ekmeğine bakar...

Bu Öteki Gündem'den iki tane mi var? Birisi Pelin Çift'in sunduğu önceden Habertürk'te idi ve onu izlerdim sonra TRT'ye geçti adı da Gündem Ötesi oldu. İzlemedim açıkçası. Şimdi hala Habertürk de Öteki Gündem olarak mı sürüyor yani?

Tv pek izlemiyorum ama Pelin Çift sunarken izlerdim Öteki Gündem'i, çok ilginç konular işliyordu sanırsam hala TRT'de aynı formatla devam ediyor. Din, tarih, Osmanlı, Uzay, bilim falan herşey vardı.

Bu Öteki Gündem'den iki tane mi var? Birisi Pelin Çift'in sunduğu önceden Habertürk'te idi ve onu izlerdim sonra TRT'ye geçti adı da Gündem Ötesi oldu. İzlemedim açıkçası. Şimdi hala Habertürk de Öteki Gündem olarak mı sürüyor yani?

Tv pek izlemiyorum ama Pelin Çift sunarken izlerdim Öteki Gündem'i, çok ilginç konular işliyordu sanırsam hala TRT'de aynı formatla devam ediyor. Din, tarih, Osmanlı, Uzay, bilim falan herşey vardı.
Pelin Çift TRT'ye transfer olunca Öteki Gündem sunucusu Cansu Canan oldu, baştan biraz acemilik çekti ama şu an şahane oldu program, dün tarihteki haşhaşi örgütü ve günümüze gelen uzantılarıydı konu.
Salı ve Cuma Habertürk'te devam ediyor, tavsiye ederim.

Pelin Çift TRT'ye transfer olunca Öteki Gündem sunucusu Cansu Canan oldu, baştan biraz acemilik çekti ama şu an şahane oldu program, dün tarihteki haşhaşi örgütü ve günümüze gelen uzantılarıydı konu.
Salı ve Cuma Habertürk'te devam ediyor, tavsiye ederim.

Survivor izliyorum o saatlerde dermişim :KK14:

Tamam bakıcam, habertürk bi ara gitti bizim televizyonda aylarca, bulduramadım, geçenlerde gelmiş kendi kendine izlicem.

benim zaman yolcusu adlı programımı kaldırıp yerine bunları koyun.. helal olsun, tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim..

Bizi şu Kırgın Çiçekler bağımlılığından, ağlayıp üzülmekten kurtardı açıkçası Survivor...

X