Acun Ilıcalı

bencede kesin show tv'yi alıcak.evet parayı buldu karısını bıraktı.ama programlarında o kadar güzel kız varken napsın çirkin kadını.:9:şaka bi yana ben çok seviyorum.ve her programını izliyorum.

eşini aldattığını öğrenene kadar takdir ediyordum. ama eşini aldatan erkeğin gözümde toz tanesi kadar bile yoktur. o sebeple dünyanın her konuda en en en adamı da olsa, sıfır.

bence gayet başarılı muhabirlikten nerelere geldi adam ayrıca duruşundan bişey kaybettiğini düşünmüyorum yarımsever onca kişiye istihdam sağlıyor ayrıca yetenek sizsinizde felan yetenekli bulduğu insanlara bir çok olanak sundu en son rep söyleyen bi çocuğu amerikaya felan eğitime gönderdi hadise ile bi kaset çıkartacaklar hatta okuduğum kadarı ile

karısını aldatmışda olabilir ayrıca haber yalanda olabilir malum magazinin her dediğine inanmamak lazım. ki sadece zenginler aldatmıyor bizim gibi sıradan olup aldatılan kadınlarda var direk paraya bağlamamak lazım.

Her sözünden, her hareketinden samimiyetsizlik akan adam. Rating almak için yapmadığı şey kaldımı ki?

katlanamadığım bir kaç insandan biri. berbat ingilizcesi ile dünyayı gezebidi helal olsun ama şimdi de o yine muhteşem ötesi yabancı dili ile spontane çeviri yapan tercümanlara havlu attırır kanımca.

yaptığı işlerle, tarzıyla, duruşuyla çok takdir ettiğim bir televizyoncu
karısını aldatmış ama bu konu beni ilgilendirmiyor
ben tv de izlediğim ve izlemekten haz aldığım Acun Ilıcalı hakkında görüş bildiriyorum.

paranın tutsağı olmuş televizyoncu. oyunları yönetişi ve tüm davranışları parayla ilgili olan adam.

Acun ılıcalıyı bende çok seviyorum Allah yolunu açık etsin yaptığı tüm işlerde çok başarılı kendini proğramlarını izlettirmesini biliyo yakışıklı zekii sevecen bol gönüllü yardımsever iyi niyetli ve çok doğal.

Sadece televizyondan takip ettiğim zamanlar çok sempatik bulduğum fakat yetenek sizsiniz programında yakından gördüğüm ve soğuduğum kişi...

Çok samimiyim hallerini samimi bulmuyorum nedense.

Hayat yolundaki yükselişini takdir ediyorum,o ayrı...

Back