Acun Ilıcalı

Acun firarda zamanında çok sempatik mütevazı bi kişilik ti ama parayı buldu sapıttı bence ve sapıtmayada devam ediyo

bu acunu karısını aldatmıştı galıba genç bır kızla berabermış...
Ben sevmıyorum nedense bu adamı.. ne zaman tv açsam o var sınır oluyorum hele kuyruk gıbı hülya avşarı gezdıryor ya

Çok akıllı,zeki ve uyanık bulduğum bir şahsiyettir kendisi
Başarılı bir yapımcı.Seviyorum ben Acun Ilıcalı'yı.

Bir gün ekranlarda görmeyeceğimi umduğum.Eskilerin sunucusu şimdilerin yapımcısı

Bana nedense çok itici gelmeye başladı
işleri büyütünce burnuda büyüdü bence
eski sempatikliği kalmadı

"azgın teke" hastalığına yakalanan ünlülerden biri.
21 yaşındaki kızla sevgili olmuş. Para insanı bozuyor.

ilk tanıdığım zamanlarda çok beğendiğim ama sürekli görmekten dolayı sıkıldığım sonra internette acun firarda programının kamera arkasında hayvancağıza ettiği küfrünü duyunca soğuduğum bir insan.

aslında cok sevdiğim esprili biri konusmalarını cok seviyorum yıllardır üstünden cıkarmadığı oduncu gömleklerinide :)

( yalnıs davranıslarını yazmıssınız sürekli oda O'nu ilgilendiriyor ) :)

iyi ingilizcesi sayesinde yurtdışında çok tutan programları ülkemize getirip kopyala yapıştır yapan bu gidişle show tv nin sahibi olacağını düşündüğüm şahıs

iyi ingilizcesi sayesinde yurtdışında çok tutan programları ülkemize getirip kopyala yapıştır yapan bu gidişle show tv nin sahibi olacağını düşündüğüm şahıs

İleride Show Tv'yi sahiplenecek, '' Arkadaşlar'' diyemeyen, '' Arkaaaşlar '' diyen sinir oldum sahış.

İleride Show Tv'yi sahiplenecek, '' Arkadaşlar'' diyemeyen, '' Arkaaaşlar '' diyen sinir oldum sahış.

Cocacola ve türkcell reklamlarından parayı kırdığıgını vergi rekormenliğiyle gösteren insan..

çok sevdiğim takdir ettiğim sevimli bulduğum hatta içten içe kısakandığım bi insan kendisi..bazen düşünüyorum sanki dünya nimetlerinin hepsi bu adama sunulmuş..gerçek kişiliğini gerçek hayatını takip edip sahte olduğunu bu kadar içten olmadığını görüp oh be demek rahatlamak istiyorum sanki ben ya şaka şaka seviyorum kendisini Allah yolunu açık etsin

ya bu adam bir gülse hiç bıkmadan sabaha kadar izlerim onu gülüşünü çok beğeniyorum ama ben :):):çok duru çok tatlıııııııııııııııı

Acun firarda'da iken seviyodum..
Zamanla parayı buldu, ahlaksızlaştı..
Karısını aldattı..Kişilikli biri olsa aldatmazdı zaten..

Aşırı derecede nefret ediyorum bu adamdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…