Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu acunu karısını aldatmıştı galıba genç bır kızla berabermış...
Ben sevmıyorum nedense bu adamı.. ne zaman tv açsam o var sınır oluyorum hele kuyruk gıbı hülya avşarı gezdıryor ya
ilk tanıdığım zamanlarda çok beğendiğim ama sürekli görmekten dolayı sıkıldığım sonra internette acun firarda programının kamera arkasında hayvancağıza ettiği küfrünü duyunca soğuduğum bir insan.
iyi ingilizcesi sayesinde yurtdışında çok tutan programları ülkemize getirip kopyala yapıştır yapan bu gidişle show tv nin sahibi olacağını düşündüğüm şahıs
iyi ingilizcesi sayesinde yurtdışında çok tutan programları ülkemize getirip kopyala yapıştır yapan bu gidişle show tv nin sahibi olacağını düşündüğüm şahıs
çok sevdiğim takdir ettiğim sevimli bulduğum hatta içten içe kısakandığım bi insan kendisi..bazen düşünüyorum sanki dünya nimetlerinin hepsi bu adama sunulmuş..gerçek kişiliğini gerçek hayatını takip edip sahte olduğunu bu kadar içten olmadığını görüp oh be demek rahatlamak istiyorum sanki ben ya şaka şaka seviyorum kendisini Allah yolunu açık etsin