Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor'a götürmüyor

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.734
27.825
49
Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweetleri tepki çeken Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldı. Acun Ilıcalı, Doğan'ı adaya götürmüyor.

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye’yi derinden yaraladı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan’ın attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi.

Acun Ilıcalı da gelen tepkiler üzerine Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkardı.

Doğan'ın attığı tweet sonrası Twitter'da binlerce insan #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle kampanya başlatmıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...rmuyor&utm_campaign=kelebek_&utm_date=1622015

Ahlak dersi verene bak... Böylelerini hiçbir programda bulundurmamak laziim. Acunun aklına sağlık

zaten olacak olması hataydı.

şuan da olması iyi olmuş. fikir kirliliği.

gerçi yarışmanın da pek bir popülaritesi kalmadı ama sanırım Acun tamamen maddi -izlenme oranının düşmesinden çekindi.

Akşam beyaz futbola canlı yayına bağlandı özür diledi ama programdakiler başta Ahmet Çakar ve Rasim Kütahyalı çok çok ağır konuştu zaten.Özellikle Rasim Kütahyalı inanılmaz şeyler söyledi..Belliydi gelen tepkilerden kadrodan çıkarılacağı.Acun bir Nihat için milyonları karşısına alamazdı.

Katıldığını duyduğum gün izlememeye karar vermiştim.
Ne desem az kalır en iyisi ağzımı bozmayayım bunun için.

özürünü yeni izledim,ama dilememek kendini haklı çıkarmak için çok uğraşmış.birilerinin zoruyla kendini aklamaya çalıştığı çok belliydi.

ayrıca aktroller sahip çıkmış nihata,yedirmeyeceklermiş sözde,ama etkili olamamışlar demek ki

şaşırdımmı. şaşırmadım..
kafa aynı çünkü

Öğrendiğim kadarıyla acun buyuk tepki veriyor nihata.
Ve ya onurunla istifa et yada tazminatını al kovul diyor. Nihat doğanda kendim ayrıldım diyebilmek için istifa ediyor ve tazminatı almıyor.

götürüp tek başına ıssız bir adaya bıraksaydılar iyiydi

böylesi de iyi olmuş zihniyet yoksunu koyun filozofuna

Zihniyetine karşı çıkmasının dışında
toplum tarafından tv8 ve survivora izlenmeme tepkisi vardı.

olacak şey belliydi.
haa artık ısıtıp ısıtıp bu yarışmayı niye ekrana koyarlar anlamıyorum.
yeterince milleti saf yerine koyuyorlar beyinleri uyuşturuyorlar.
geçen yıllarda ülke başka şeyle çalkalanırken haber yerine survivor vardı kanalda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…