Kızlar ben saçımı uzun süredir siyaha boyyodum, ve 1 ay öncesıne akdar fikrim değişti ve acık karamel yapmaya karar verdim. kuaförde actırdım rengini ve siyahtan üstleri sarıya döndü altları koyu kaldı. koyu derken turuncumsu bi karamel oldu. simdide aradan yaklasık 1 ay geçti ve ben palettenın yoğun renk açıcısıyla açmayı düşünüyorum üstünede açık kumral yapıcam. acaba palette yoğun renk açıcıyla tam sarı olurmu saçlarım? cok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
tamamen sapsarı yapmaz turuncu sarı olur hürrem gibi
canım ben denemiştim palettenin renk açıcısını senin dediğin saçım siyahtı turuncu oldu. sonra sıcak çikolata rengine boyattım kuaförde. ben karamel istiyodum kuaför bir daha açmamız gerekir dedi tam karamel içn saçın yanar kopar dedi direk boyadı.
sarıya döner mi bilmem ama siyahtan turuncuya döndürmüştü. fakat saçların çok yıpranabilir yanabilir kopabilir. bu ihtimalleri göz önünde tut daha yeni açtırmışsın saçını çünkü. sen bir kuaföre danış açılırsa yanar mı diye saçın durumuna bakar ona göre bir şeyler söyler öyle yaparsın.
canım kuaförüm actıgında hiç yıpratmadan actı bende şaşırdım gerçekten bitkisel oryalle actıgını söyledi tam profesyonel bi kuaför. işlem bitti fön cektikten sonra saçlarımın sankı yenıden canlandıgını hissettim. hiç kopma filan yok, oyuzden rahatım. şimdide acıyım tam rengine dönsün bakımını yaparım diye düşünüyorum. saçlarım pek zarar gören bi yapıda değil çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?