merhabalar.. ben saçlarımı siyahtan sarıya döndürdüm. bunun için ilk önce kuaföre gitmiştim. karamel istiyordum. kuaför açıcıyla saçımda turuncular kalacağını söylediği için bakır karamel boyadı. açıcının turuncusu bakır boya gibi durmuyor, çok çiğ iğrenç bir görüntüsü var. bence saçlarını biraz dinlendir. diplerin gelince zaten boya ihtiyacın olacak, o zaman tekrar açtır ve boyat. açma işlemi bir anda olamıyor. ben siyahtan karamele geçince 1 ay kullandım, sonra evde kendim açtım ve boyadım. yaklaşık 3 ayda platine yakın bir sarı oluşturdum. 10 günde bir saçımı açtım, yaklaşık 15 dakika bekleterek. saçımda yıpranmalar tabiiki de oluştu. şuan uçlarını bakımlarla toparladım. zaten artık sadece dip boyuyorum. biraz zahmetli bir süreçte istediğin tonu yakalarsın. bunu kuaför de yapsa sen kendin de yapsan zaman tanımalısın istediğini elde edene kadar. ama açma çok riski ben bi 5 yıl önce kuaföre yaktırdım saçlarımı, kızılı kahve tonlarına çevirirken. ondan riske girerek kendim yavaş yavaş yaptım. bu iş için ya çok güvendiğin bi kuaföre git ya da riski kendin al.