• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açtırdığım saçlarımı tekrar açsam istediğim rengi elde edebilir miyim?

xiola

's3L1m' Tek gerçeğim
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
Kızlar ben saçımı uzun süredir siyaha boyyodum, ve 1 ay öncesıne akdar fikrim değişti ve acık karamel yapmaya karar verdim. kuaförde actırdım rengini ve siyahtan üstleri sarıya döndü altları koyu kaldı. koyu derken turuncumsu bi karamel oldu. simdide aradan yaklasık 1 ay geçti ve ben palettenın yoğun renk açıcısıyla açmayı düşünüyorum üstünede açık kumral yapıcam. acaba palette yoğun renk açıcıyla tam sarı olurmu saçlarım? cok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

Kızlar ben saçımı uzun süredir siyaha boyyodum, ve 1 ay öncesıne akdar fikrim değişti ve acık karamel yapmaya karar verdim. kuaförde actırdım rengini ve siyahtan üstleri sarıya döndü altları koyu kaldı. koyu derken turuncumsu bi karamel oldu. simdide aradan yaklasık 1 ay geçti ve ben palettenın yoğun renk açıcısıyla açmayı düşünüyorum üstünede açık kumral yapıcam. acaba palette yoğun renk açıcıyla tam sarı olurmu saçlarım? cok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

canım ben denemiştim palettenin renk açıcısını senin dediğin saçım siyahtı turuncu oldu. sonra sıcak çikolata rengine boyattım kuaförde. ben karamel istiyodum kuaför bir daha açmamız gerekir dedi tam karamel içn saçın yanar kopar dedi direk boyadı.
sarıya döner mi bilmem ama siyahtan turuncuya döndürmüştü. fakat saçların çok yıpranabilir yanabilir kopabilir. bu ihtimalleri göz önünde tut daha yeni açtırmışsın saçını çünkü. sen bir kuaföre danış açılırsa yanar mı diye saçın durumuna bakar ona göre bir şeyler söyler öyle yaparsın.

tamamen sapsarı yapmaz turuncu sarı olur hürrem gibi

Zaten şuankı rengim turuncu sarı gibi, kuaförümde bu sefer tam acıcaz demisti. diğerinde dediğim gibi karamele kadar açmıştı. şuan zaten saclarım turuncu sarı gibi, acılır diye düşünüyorum sarıya insallah açılııııııııııııııııııııııır.

canım ben denemiştim palettenin renk açıcısını senin dediğin saçım siyahtı turuncu oldu. sonra sıcak çikolata rengine boyattım kuaförde. ben karamel istiyodum kuaför bir daha açmamız gerekir dedi tam karamel içn saçın yanar kopar dedi direk boyadı.
sarıya döner mi bilmem ama siyahtan turuncuya döndürmüştü. fakat saçların çok yıpranabilir yanabilir kopabilir. bu ihtimalleri göz önünde tut daha yeni açtırmışsın saçını çünkü. sen bir kuaföre danış açılırsa yanar mı diye saçın durumuna bakar ona göre bir şeyler söyler öyle yaparsın.

canım kuaförüm actıgında hiç yıpratmadan actı bende şaşırdım gerçekten bitkisel oryalle actıgını söyledi tam profesyonel bi kuaför. işlem bitti fön cektikten sonra saçlarımın sankı yenıden canlandıgını hissettim. hiç kopma filan yok, oyuzden rahatım. şimdide acıyım tam rengine dönsün bakımını yaparım diye düşünüyorum. saçlarım pek zarar gören bi yapıda değil çok şükür :)

canım kuaförüm actıgında hiç yıpratmadan actı bende şaşırdım gerçekten bitkisel oryalle actıgını söyledi tam profesyonel bi kuaför. işlem bitti fön cektikten sonra saçlarımın sankı yenıden canlandıgını hissettim. hiç kopma filan yok, oyuzden rahatım. şimdide acıyım tam rengine dönsün bakımını yaparım diye düşünüyorum. saçlarım pek zarar gören bi yapıda değil çok şükür :)

yıpranma yoksa yapabilirsin o zaman bir şey olmaz herhalde. bence önce saçının az bir tutamında dene istediğin sonucu elde edersen tumüne uygularsın riske atma saçlarını. kolay gelsin. :)

merhabalar.. ben saçlarımı siyahtan sarıya döndürdüm. bunun için ilk önce kuaföre gitmiştim. karamel istiyordum. kuaför açıcıyla saçımda turuncular kalacağını söylediği için bakır karamel boyadı. açıcının turuncusu bakır boya gibi durmuyor, çok çiğ iğrenç bir görüntüsü var. bence saçlarını biraz dinlendir. diplerin gelince zaten boya ihtiyacın olacak, o zaman tekrar açtır ve boyat. açma işlemi bir anda olamıyor. ben siyahtan karamele geçince 1 ay kullandım, sonra evde kendim açtım ve boyadım. yaklaşık 3 ayda platine yakın bir sarı oluşturdum. 10 günde bir saçımı açtım, yaklaşık 15 dakika bekleterek. saçımda yıpranmalar tabiiki de oluştu. şuan uçlarını bakımlarla toparladım. zaten artık sadece dip boyuyorum. biraz zahmetli bir süreçte istediğin tonu yakalarsın. bunu kuaför de yapsa sen kendin de yapsan zaman tanımalısın istediğini elde edene kadar. ama açma çok riski ben bi 5 yıl önce kuaföre yaktırdım saçlarımı, kızılı kahve tonlarına çevirirken. ondan riske girerek kendim yavaş yavaş yaptım. bu iş için ya çok güvendiğin bi kuaföre git ya da riski kendin al.

Bugün alıcam acıcı ve boyayı yapcam artık bişeyler. Bi cesaret geldi bana evet evet yapıcam insallah :D Böle durmaktansa gene iyi bi renk elde ediceğimi düşünüyorum.Palette yoğun renk açıcıyla gördüm üstünde 4-6 tona kadar actığını yazıyo. E artık işe yarar bişeyler olur sanırım deniyim bi çok meraklandım şimdi üstüne açık kumral yapıcam insallah :)

açıcıyı yaptıktan sonra 1 gün bekle ertesi gün boya saçını, yoksa kafanın derisi çok tahriş oluyor. bence yapabilirsin, ben becerdim. ama saçlarım da kısaydı benim, aç boya zahmeti daha azdı. saçının boyunu da göze alıp riske at.
bak siyah saçlarımı 3 ayda bu kadar sarı yapabildim...
umarım istediğin sonucu elde edebilirsin..

$558188_10150964315649495_460520512_n.jpg $197158_10150125465724495_7804655_n.jpg

waow muhteşem olmus ya. kuaförümde üstüne direkt boya yapmıstı tahris olmamıstı canım tahrıs olmuyo nedense benım sac derilerim ama fikrin için çok sağol saclarında çok güzel olmus güle güle kullan :) xx

Bide ne sorucaktım heh açıcı ile açtığım zaman aynı boya gibi boyyucam dimi? yıne 30 dk beklıcem filan vs? ilk defa acıcağım için soruyorum :)

Bugün açmaya çalıstım ama malesef olmadı 'palette deluxe yoğun renk açıcı' ile hiç beceremedim saclarım belımde zaten üstelık bir kutu bulabıldım oda yetmedi zaten. Pazar günü kuaföre gidicemm :/

aaa :(( üzüldüm... neyse sağlık olsun, bozma moralini, en azından denedin, iyi bi kuaför çözer işi merak etme...

Back