Yazmak gercekten cok iyi geliyor, hele birde gerçekleştigini gördukceBence çok güzel fikir bende yazacağım şimdi bakalım neler olacak
İnşallah canımYazmak gercekten cok iyi geliyor, hele birde gerçekleştigini gördukceUmarım hayalleriniz yeni yılda bir bir gerçekleşir.
Ahahah oda iyiymisCok hos bir fikirmisama ne niyet etsem bilemedim simdi
umarim hepsinin tek tek gerceklesecegi bir yil olir sizin icinKilo vermek istiyorum bu sene başlıyorum inşallah 163 boyunda 95 kilo olmuşum 2. Çocuk istiyorduk eşimle erteledim bugün diyete başladım hafif egzersiz yapmaya başladım yaz in is bakicam kendime kızım var 2 buçuk yaşında o da kreşe gidecek eşimin iş yerinde hedefim kilo vermek sağlıklı yemekleri alışkanlık hale getirmek ve en fazla 65 kg olmak 1 şubata kadar diyetisyen in bana verdiği eski listeyi uygulayacağım 1subatta kan verip diyetisyene tekrar gideceğim önce kendim için sonra ailem için elimden geleni yapacağım
You go girl2021 hedeflerim;
•100 kitap okumak
•Almancamı geliştirmek
•Düzenli olarak spor yapmak
•Sağlıklı beslenmek
We can do it girlsss
Kelimelerin gücüne gerçekten inanıyorum yaBi kaç yıl önce başka bir forumda niyet çalışması olarak görüp yapmıştım.
Niyeti olmuş gibi yazıp,
Sonuna
Teşekkür ediyorum
Seni seviyorum
Allahım şükürler olsun yazılıyordu.
Genelde maddiyata dayanan konulardı ve o ara olması pek mümkün olmayan isteklere niyet etmiştim 3üde olmuştu
Maddiyata dayanmayan ve Olmayan bi tane var, konuyu görmüşken tekrar deneyeyim bakalım :)
EvetKelimelerin gücüne gerçekten inanıyorum yaBende deneyebilirim dediginiz sekilde olmuş gibi yaziyorum degil mi en sona cumlem tesekkur ederim,şükürler olsun olarak mı bitiriyoruz ?
yeni girdik ocak ayina cokda birsey kacirmadiniz benceTühh ben bu başlığı nasıl görmedim
Ben de yazardım yılın son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?