yöneticilere sesleniyorum ... 1 haftaya yakın oldu iki defa imza eklemek nasıl oluyor sorusunu yardım ve önerilerimiz bölümüne açtım sordum ikiside onaylanıp yayınlanmadı !ve ben cevap alamadım tabiki :44:
dünden beridirde meme estetiği bölümünde açmak istediğim konunun onaylanmasını bekliyorum ... neden onaylanmıyor acaba ? modlarmı yetersiz ? yoksa varolan modlar siteye uğramıyormu ? bu açtığım konuda yalan olcak sanırım yani paylaşmak istediğimiz birşeyi 40 gun bekleyecekmiyiz modların canı istediğinde onaylasınlar diye ?
Konunuz sitede yaşadığınız sorunlar başlığına taşındı konunuzu doğru başlıkta açmazsanız istediğiniz yardımı alamazsınız.
İmzalar pro üyelere açık.Normal üyeler boy-kilo ve doğum çizelgesi ekleyebiliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Tarifi burda:).
Öncelikle biraz daha sakin yaklaşsanız olaya. Bakın öncelikle siz üyelerimizden anlayış bekliyoruz. Bizler gönüllü olarak site yönetimine elimizden geldiğince yardım etmekteyiz. 170 bin küsür üyesi olan günde yaklaşık 20.000 mesajın yazıldığı bir site burası. Bazen geç kalabiliriz, bazen hata yapabiliriz ama önce karşılıklı anlayış lütfen. Meme estetiği ile ilgili konuyu dün akşam açmışsınız. Mod olarak hayatta bu siteden başka işlerim de olabilir değil mi? Bugün itibari ile konunuz onaylanıp açıldı zaten.
İmza eklemek için ise PRO üye olmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak konu hakkında bilgi edinebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/300665-kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
Ben yapalı çok zaman oldu amaimza eklemesi kontrol panelinden yapılıyor bildiğim kadarıyla
yoo bilerek buraya açtım çünkü başka yere asaydım bu sorumda askıda kalcaktı ...
tşk ederim ...
sakinim ben ama diğer yardım konum onaylanmadığı için meme estetiği konumunda askıda kalcagını dusundum o konuda paylaşıma ihtiyacım var bu yuzden acele ettimonayladıgınız için tşk ederim ... ama hani anında yardım alabileceğimiz bir sorunumuz olsa gunlerce bekleyecekmiyiz neden böyle oldu bu sistem kimilerinde onay gerekmiyor kimileri onay istiyor niçin böyle diye düşünmeden edemedim acıkcası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?