Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetMerhaba kolposkopim temiz çıktı ve 6 ay sonra bidaha mi smear vermem gerek ?
Merhaba atabildinizmi virüsü acaba?Teşekkür ederim
Sonra tekrar pozitif çıktım sonra tekrar test verdim atlatiliyor sorun yok :)Merhaba atabildinizmi virüsü acaba?
Hpv mi pozitif çıkmıştı acaba kaç ay aralıklarla yaptırdınız testi?Sonra tekrar pozitif çıktım sonra tekrar test verdim atlatiliyor sorun yok :)
6 ay sonra negatif çıktım. Sonra eşim tam atamadı korunmama nedeniyle galiba tekrar pozitif oldum. 20 gün sonra sonucum cikcakHpv mi pozitif çıkmıştı acaba kaç ay aralıklarla yaptırdınız testi?
6 ay sonra negatif çıktım. Sonra eşim tam atamadı korunmama nedeniyle galiba tekrar pozitif oldum.
Ciddimisiniz kadınlar zor atıyo diye biliyodum 6 ayda atmak icin neler yaptınız peki çok kötü durumdayım şuan bildiklerinizi paylaşırmısınız lütfen6 ay sonra negatif çıktım. Sonra eşim tam atamadı korunmama nedeniyle galiba tekrar pozitif oldum. 20 gün sonra sonucum cikcak
Öncelikle 33 yasindayim bol bol yoğurt yedim yeisil çay ictim sigara kullanmıyorum. Papill off kullandim 1 pakette . Aslinda bence 3 ayda negatif oldum ama 6 ayda test veriyoruz. Yine kokrmiyorum birsey çıkmayacak Allah in izniyleCiddimisiniz kadınlar zor atıyo diye biliyodum 6 ayda atmak icin neler yaptınız peki çok kötü durumdayım şuan bildiklerinizi paylaşırmısınız lütfen
Bende 24 yaşındayım inşallah sizin gibi en kısa sürede negatif olurum Allah yardımcımız olsunÖncelikle 33 yasindayim bol bol yoğurt yedim yeisil çay ictim sigara kullanmıyorum. Papill off kullandim 1 pakette . Aslinda bence 3 ayda negatif oldum ama 6 ayda test veriyoruz. Yine kokrmiyorum birsey çıkmayacak Allah in izniyle
Hic korkma inan atlatiliyorBende 24 yaşındayım inşallah sizin gibi en kısa sürede negatif olurum Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederimHic korkma inan atlatiliyor
Neden korunmayı bıraktınız ki ne güzel pozitif olmuşsunuz6 ay sonra negatif çıktım. Sonra eşim tam atamadı korunmama nedeniyle galiba tekrar pozitif oldum. 20 gün sonra sonucum cikcak
Cunki ikimizin de negatif olduğunu düşündük.Neden korunmayı bıraktınız ki ne güzel pozitif olmuşsunuz