Çatlaklar (acneysl ) aman kızlar ! !

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

cirkinkadinyoktur

sewdqmdr heLaLiLm...
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
79
1
acneysl yüzü ay parçası yapıo çatlakları soyuyo süper yapıo bilmem ne burda kızlar yorum yapmşlar aldm denedm sürdm hepsi fasa fiso sakın sakın kullnmayn sadce bign sürdm gece srdm sabahta her zmnki gbi yüzümü temzldm ee havalar sıck az bucuk güneşte yürüdm leke yank gbi bişe oldu ufaktn snra sir ağda yaptım dudak üstüme hep yaparm duudak üstüm yandı canım öyle yanıoki anlatmam bepanthn sürüorm yanıo su deydiriorm yanıo mahfoldm.. araştrdm netten bi kaç ay güneşe hassasiyet sürer dio.. ay anasının gözü ne ilaçmış uzak durun baya kişi deniycm diodu .S aman vucudnuza sürysnz çatlak içn düşünsnze su deydiriosnz canınız yhanıo aman kızlar aman allahdan daha vucuduma sürmemişim..!!!

siz bu kremi yaz mevsiminde kullanarak hata etmissiniz. bu tur kremler cildi soyup yenileme ozelliginie sahiptirler ve alttan cikan yeni cildin gunese kesinlikle cikmamasi gerekir. o yuzden sivilce tedavisinde fln kullanilacagi zaman doktorlar asla yaz icin onermezler. yanlis kullanimdan kaynaklanan komplikasyonlar yasamissiniz. kremin kendisine maletmek yanlis olur bu durumda.

bende sürdüm yüzüme soyuldu biraz ama öyle farklılık falan olmadı lekeler duruyor boşuna kullanmayın derim

bence de kullanım hatası ben de 3 gündür çatlaklarım için kullanıyorum herhangi bir problem olmadı. ki ben adanadayım şu an nasıl sıcak olduğunu siz düşünün

kızlar bu krem akne için yani çatlakla bi alakası yok bende aldım fakat eczane bana ne işe yaradığını söyleyince ve bende içindeki açıklamayı okuyunca götürüp kullanmadan geri verdim yinede siz bilirsiniz

kızlar bu krem akne için yani çatlakla bi alakası yok bende aldım fakat eczane bana ne işe yaradığını söyleyince ve bende içindeki açıklamayı okuyunca götürüp kullanmadan geri verdim yinede siz bilirsiniz

evet akne kremi fakat cilt soyucu etkisinden dolayı kullanılıyor. madecassol hücre yenileyici soyulan deriyi yeniden yapılandırıyor.acnelseyi kısa bir süre kullandım derim pul pul dökülüyor fakat çok kaşıntı yaptı dayanamadım bıraktım

belki işe yarar dedim alıp kullandım bende bıraktım ya derımı kaybetcektım o kadar fena yaptı sadece gece sürmeme rağmen asla tavsiye etmıyorum sakın denemeyın parca parca oluyo etlerınız başıma geldi hemen çöpe attım

X