Sivilceli Ciltler acnelyse yüzümü kızarttı acill yardim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minnosella

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
5
0
30
Merhaba arkadaşlar
Yüzüm pütür pütürdü ve yanağında sivilce izleri vardi birazcik bende acnelyse kullanmaya basladim 3 gun kullandim hersey cok normaldi boyle yuzum yavastan soyuluyoruldu dun sabah boyle yuzum yanmaya basladi ogleye dogru kipkirmizi oldu ve suan hala kirmizi yanaklarim bende bugun hametan sürdüm yüzüme ne yapmam lazim bu kirmiziliklar gececekmi leke felan kalirmi

Arkadaslar soruma kimse cevap vermemis bende kafama gore yaptığım islemleri anlaticam suan yuzum normale döndü sayilir aadece cenemde cok ufak bir kizariklik var belki ugrayam boyle bi durum yasayan olursa bi yardimim dokunur arkadaslar ben hametan ile surekli yüzümü nemlendirdim yüzümü temizlerkende dove sabun kullandim sabah aksam ne zaman uygun gorursem bunu yaptim once dove sonra hametan ve yuzum boyle kabuklasir gibi gerildi bende bir cilginlik yapip siyah soyulan maskeyi yuzume uyguladim amacim bu kabuklasan deriyi soymakti ve istediğim gibide oldu yanagimdaki o deri soyuldu ve bundan sonra tekrar dove hametan yaotim suan yuzum gecti sayilir kizariklik sadece cenemde kaldi bunlar tamamen kendimce yaptigim seyler ozellikle siyah maske birden aklima geldi o yuzden bunu tavdiye edemem daha kötü seylerde olabilir ama eger kizariklik varsa hametan gercekten cok etkili 2gunde gecti kizariklik

Merhaba arkadaşlar
Yüzüm pütür pütürdü ve yanağında sivilce izleri vardi birazcik bende acnelyse kullanmaya basladim 3 gun kullandim hersey cok normaldi boyle yuzum yavastan soyuluyoruldu dun sabah boyle yuzum yanmaya basladi ogleye dogru kipkirmizi oldu ve suan hala kirmizi yanaklarim bende bugun hametan sürdüm yüzüme ne yapmam lazim bu kirmiziliklar gececekmi leke felan kalirmi
merhaba ben bir buçuk yıl önce aknetrent kullanırken doktorum yazmıştı acnelyse,3 gün üst üste kullanmıştım dediğin gibi yüzüm yanmaya hatta batmaya başlamıştı(üst üste kullanınca kimyasal tahriş yapmış) doktora gittiğimde ilaçlara ara vermemi söylemişti ve advantan adında bir krem yazdı bunu kullandım gerçekten çok iyi bir krem,halâ da kullanıyorum çıkan bir kaç tane sivilcemi sıktıktan sonra tahrişi azaltsın diye tavsiye ederim acnelyse mağdurlarına

X