Acnelyse ve triacneal

engineer92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
12
1
86
34
İstanbul
Merhaba. Bugün cildiyeye gittim sivilce lekeleri için. Daha önceden 2 sene önce clindoxyl jel + tetradox. daha sonra benzac %5 ve geçen senede benzamiycn jel ve azitro kullanmıştm. Fakat sivilceler azalsada lekeler kaldı. hem suratımda hem sırtımda. bayadır geçmiyorlar. bugün doktor sırt için acnelyse, yüz içinde triacneal diye bir ilaç verdi. triacneali devlet karşılamıyor. yaklasık 50 tl falan bir fiyatı var. Bu nedenle hemen almak istemedim. Yararlı olur mu diye sorayım dedim. iyi günler.

dün gittim aldım hepsini. birde eczacı jel sıkıştırdı, bir güzel tanıtıp. :) avene cleneance jel mi ne böyle bişey adı. onuda aldım. 45 tl de yaklasık o. bana 106 tl yi bayıldım bir güzel :)) kullandıktan sonra yorum yazacağım. fazla bilen yok sanırım.

yaklasık 20 gündür falan kullanıyorum. suratım için jeli ve triacneali fazla bir etki göremedim daha. izler duruyor hala. sırtım içinse acnelyse kullanıyorum. fakat sırtımı mahfetti. hep yara oldu şu an. kabuk bağlayan falan yaralar oldu. daha fazlada iz kalabilir mi diyede korkuyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…