Sivilceli Ciltler Acnelyse lütfen yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
Arkadaşlar bende çok derin sivilce izleri var 2 yıldır geçmediler suratımda 2 tane sivilcem var hatta 1 i geçti sayılır ama izlerim küçükleri geçirsemde büyükler geçmiyor sizce başlamalıyım gözenekler biraz iri başlamadan önce sizinde fikirlerinizi almak istedim bide bu ilacı 6 haftamı kullanıcaksın yoksa 6 aymı ? Lütfen yardım.

arkadaşım sen değil mi bana 2.sayfayı tıklarsan,sadece sivilce izleri başlıklı konuda ahkamlar kesen.lady subaru haklı yani.gerçi ondan da cevap gecikmez zaten ama bilmiyorsan bu kadar da onun uyarılarına rağmen bari bu başlıkta konu açmaman.yoksa bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp.ben bir öğretmenim.yaşımda 30.senin yaşında belli küçük.bak senin ablan olarak şu uyarıyı yapayım.bu tezatlıklar seni antipati gösterir.

arkadaşım sen değil mi bana 2.sayfayı tıklarsan,sadece sivilce izleri başlıklı konuda ahkamlar kesen.lady subaru haklı yani.gerçi ondan da cevap gecikmez zaten ama bilmiyorsan bu kadar da onun uyarılarına rağmen bari bu başlıkta konu açmaman.yoksa bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp.ben bir öğretmenim.yaşımda 30.senin yaşında belli küçük.bak senin ablan olarak şu uyarıyı yapayım.bu tezatlıklar seni antipati gösterir.

benim izlerim derinin altına inmiş normal öle küçük iz değil derinin altında ve krem sürsen bile öle 2 ayda geçicek türdende değil 2 yıl önce hastalıkta kullandığım haplardan ve yüzümü yıkamamaktan 15 tane sivilce çıktı ve koparmaktan yara ettim leke değil bildiğin yara hani önce bi sor :)

İşin garip tarafı sitede yazılan msajlar hiç bir şekilde silinemez uyarısı var ama ne hikmetse benim mesajlarım siliniyor! Bunu farkettiğim 2. konu oldu burası çok ilginç art niyet aramama ramak var!

X