- 23 Ocak 2013
- 54
- 4
- Konu Sahibi duygusal_kiz
merhaba arkadaşlar son zamanlarda sıkıntı,stres sonucunda cildim baya bozulmaya başladı zaten ben ne zaman strese girsem anında cilt patlama yapıyor baya sivilcelendim bundan 6 sene önce aynı sorunum vardı cildimle ama baya sivilcelerim vardı doktora gidiyrum bana krem veriyordu ama ne yazıkki faydasını göremedim yine gittim yine başka krem verdi yine fayda etmedi en sonunda yine doktora gittim ve bana roaacutane adında ilaç verdi bu ilacı doktor kontrollünde kullandım 10 ay boyunca ve müthiş bir ilaç bütün cildimi temizledi lekelerim bile kalmamıştı ve bu sene tekrardan sivilce sorunum başladı doktora gittiğimde bana roaccutane vermedi çünkü evliyim ve bebek düşünüyorum bebeğime zarar vereceği için ısrar etmedim doktora ....başka kremler verdi ama onlarda fayda etmedi bende buradan araştırdım ve birçok kişi acnelyse,expigment,locoid 3 lüsünün faydası iyi olduğunu gördüm nemlendirici olarakda bepanthol kullanıyıroum bilirsinizki eskiden bepanthene idi şimdi bepanthol oldu ...bende 3 gün önce aaldım ve kullanmaya başladım ve soyulmaya başladı cildim ve baya kızardı bu tedavinin olumlu sonuçlanacağının işareti cilt konusunda gerçekten deneyimim çok oldu hatta zamanında soyucu krem sadece tretin kullandım çalıştığım içinde bırakmıştım şuanda çalışmıyorum ve tamda kullanmamızın zamanı mevsim bakımından......inşallah faydasını görürüz ve iyi oluruz..
Son düzenleme: