Çatlaklar Acnelyse Kullanırken Oluşan Kızarıklıklar Hakkında

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar bn acnelyse ve madecassol kullanıorm kaç aydr ama öle bariz bi soyulma olmadı ama çok kızardı.hazirana kadar geçermi die düşünüorm çatlaklarım çok derin deil ama sedef rengi ve baya belli oluo. haziranın ortasında tatile gtcem ve şort kapri falan gymek zorunda kalcam. ama şu an bacaklarımn arkası bayaa kızarık bi şekilde. şimdi kullanmayı bırakırsam sadece madecassol sürsem kızarıklığı ne kadar sürede geçer acaba?? eğer 1 ayda geçer derseniz nisan bitene kadar acnelyse i kullanmaya devam edicem ama 1 ayda geçmezse şimdiden bırakiim diorm annem görürse böyle aazımı burnumu daıtır valladelikafadulden

he şey bide bu kızardı ama soyulma olduuu içinmi kızardı yoksaaaa sırnaşık şey ama bn soyduunu görmedm yani pek deriler dökülmedi pul pul

bide şu var oriflame perfect body stretch repair. fiyatı 24 tl. kullanan varmı? cilt çatlaklarını önemli ölçüde gönderir cildi sıkılaştırır dioo. sitesnde gördm

kızlar dioki 4 haftada çatlakların uzunluğunda %10 . kalınlıında %20... 8haftada çatlakların görünümünde %80 hafifleme... dio 28 bayanda 8 hafta dermatolojik kontrol atında test edilmişdir dior.. istersenz girin bakın oriflame n sitesine.. bn almayı düşünüorm hemen fiyatı 24se. sonuçta bnmde 8haftam var sayılır ve bu kaderim olablr gerçekdeeen
bu oriflame eczanede parfümerilerde mağazalarda falan varmı?

Son düzenleme:
slm ben de oriflamenin kreminin iyi geldiğini sitede bi yerde okumuştum aldım başlayalı 5 gün oldu henüz.. iyi gelirse sonuçları paylaşırım:)

hııı nerden aldın acaba sitesndenmi satılıor sadece? öyleyse alama. birde 24e mi aldn????

ya arkdaşım oriflamenin satış temsilcisi de hani avon gibi oriflame de bildiğim kadaryla öyle satılıyo sadece. evet 24 e aldım %80 yazdığını görünce atladım:) şimdi akşamları acnelyse sabahları da bu kremi kullanmayı düşünüyorum çünkü çatlaklar soyulmadan geçmesi zormuş:sinifsinif:

aaaaa acaba kim satarki hiç tanımıorm öle satan birini hem satsada kesin 2 3hafta sora gelr avonda öle oluodu offf ya hevesim kursaamda kaldımafoldumben

bncede soyulmadan geçmesi zor ama sıkılaştırıcılarda olur çünkü bazı çatlaklar içe doğrubazıları dışa. bnm mesela belimdeki çatlak çizgileri dışa doğru bacaamdakiler içeri göçmüş ama derin diil. yani öle içe doğru olunca sıkılaşması işe yarar die düşünüorm ama dışa doğru olanlarda işe yaramaz heralde sıkılaştırıcı

aynen ya benim de belimdekiler dışa doğru.. şu krem bitsin contractubex denicem belimdekilere çünkü contractubex dışa doğru olan izlere iyi geliyormuş. çatlaklarıma savaş açmış durumdayım iyice inceltene kadar her yolu denicem.. sonuçları paylaşırım

canım acnelyse kızarıklık yaptıysa
onu kullanmaya ara ver
sadece medicassol u kullan

kızarıklıklar geçer

e ama o zaman çatlaklar hiç geçmeskafamçokkarıştı yani çatlaan geçmesi için soyulması gerek bunu bilioz. bnde soyulma az var hazirana kadar nası soymadan geçircem bn bunlarıııı. şimdi ara versem başka bişey kullanmaya başlasamda sıkılaştırıcı lazım.ama çatlaklarım hazirana kadard geçmeyeblr o zamana kadar madecassol kullanıp kızarıklııımı gidersem:1shok: ay nabcam been:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…