Sivilceli Ciltler Acnelyse kullanımı..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

libitinny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
9
0
Arkadaşlar merhaba, bu sefer bir soru sormak için geldim. Daha önce kullanmış olanlar varsa söylesin lütfen.

Benim elimde siğil gibi bir şey var, ondan kurtulmak istiyorum. Yüzümde de 5-6 tane siyah nokta var ve burun kenarlarım sivilce ile dolu. Bir de cildim çok hassas, bir kez sivilcemi sıktım ve hemen iz kaldı. Daha da sıkmıyorum ama görünüşüm pek hoşuma gitmiyor. Biraz sivilceme deysem yara oluyor.

Babam eczacıya gitmiş. Eczası terramycin ve acnelyse vermiş. Terramycin çok bilindik bir merhem olduğu için okulların açık olduğu vakit geceleri yara bölgelerine sürerdim her 2 gecede bir. İlk hafta çok iyi etki yaptı, sonrasında hiçbir etki yapmadı, ne iyi ne kötü.

Sonra acnelyse ile ilgili yazılar okudum, soyulmadan filan bahsedilmiş. Şimdi okul zamanı kötü olmayayım diye tatil zamanına bıraktım, şimdi başlamayı ve 3 ay kullanmayı düşünüyorum, hem sivilcelerim, hem siğilim hem de siyah noktalarım için.

Ama korkuyorum, yani dediğim gibi yüzüm çok hassas, bişey olur diye çok korkuyorum, evden çok çıkmıyorum zaten ama soyulur, daha çok leke çıkar ve yanar diye korkuyorum.

Bilen biri ne zaman kullanmalıyım, nasıl sürmeliyim, neyle birlikte kullanmalıyım, ne kadar miktarda sürmeliyim, ertesi gün dışarı çıkmalı mıyım, çıkacaksam ne sürmeliyim, nemlendirici olarak ne kullanmalıyım? Yardımcı olabilen olursa çok mutlu olucam. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…