Çatlaklar acnelyse i kullanmayı bırakdm renk değişikliği ooldu:(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar ya bi kaç aydır acnelyse kullanıorm bacaklarımın arkasına ve belmn yanlarına. yaz geldiği için kullanmayı bırakdım nerdeyse 1 aydır. ama hala rengi normalleşmedi.ten rengmden daha koyu duruo. hele belimin sağ tarafına sürmeyi 2 ay önce falan bırakmşdm. oda normalde dönmedi hala. cildim iyileşdi ama koyu duuruoo:gitme: ya düzelmezseeeyvahedigeldismile sizinde böyle oldumu? yoksa birasda beklesem açılırmı?? yada açmak için bişe kullanmalımıym????

yaaa üzüldüm umarım geçer bence bir dermatologa görünmelisin burda umut arama derım sana bırde bu sorunu acnelyse ve madecassolla catlaklarından kurtulanlara sor ıstersen canım ama oyle bır sorun olsa yazarlardı galıb a cunku 7aydır kullanlar falan var yanı bu cok cıddı bır zaman gercı senınde bırakınca olmus garıp ya cıddı anlamda bırde bırsey daha soracagım sana catlakların tamamen gectımı ıkı ayda

yaaa üzüldüm umarım geçer bence bir dermatologa görünmelisin burda umut arama derım sana bırde bu sorunu acnelyse ve madecassolla catlaklarından kurtulanlara sor ıstersen canım ama oyle bır sorun olsa yazarlardı galıb a cunku 7aydır kullanlar falan var yanı bu cok cıddı bır zaman gercı senınde bırakınca olmus garıp ya cıddı anlamda bırde bırsey daha soracagım sana catlakların tamamen gectımı ıkı ayda

cvp verdiğin iiçn çok saol sheytane.. ne 2 ayı bn subatdan önce kullanmaya başladm, yaza geçer die çok umutluydum. ama sanırım acnelyse i az sürüodum çünkü o kadar çok soyulma olmadı. yani burda yazan kişiler diodu 1 haftada çok cart die soyuluo falan die. bnm hiç öle olmadı.heralde az sürmüşüm. renk değişikliği geçerse yaz eylülde başlicam daha bol sürcem.. ama geçmezsee:1shok: kaş yapalm derken göz çıkarttım galiba. yada belki zamanla geçcekdr inş.:Saruboceq:

yani sonuç olarak:KK70: bacaklarımın arkasındakiler çooook çok az düzeldi diebilirm sadecemafoldumben

hımm bırak ozaman guzelım kullanmayı ya ben dıger topıklerıde arastırdım senın gıbı bır kac kısı daha var oyle renk degısımı oldu dıyo bırısıde renk degısımı yapıyormus ondan kullanmıyorum dıyo cevap olarakta catlakların tam ustune surmek lazımmıs her taeafa yaymamak lazımmıs ayrıcada gunes gormemesı lazımmıs ozamanda leke yapıyormus

bnm çatlaklarım geniş bölgeye yaylmşdı tek tek diilki o yüsden o bölgeye sürdüm.zaten bırakdım kullanmıorm. ama nie kimse cvp yazmıookii:sinifsinif: kk nın yarısı kullanmş acnelys i:gitme:

kızlar ben derin araştırmalar yapan biri olarak
bu lekelerden korkmayın çünkü bırakınca geçiyormuş
ben devam ediyorum
1.ayım doldu
ve silikleşmeler baya fazla çok seviniyorum

kese yap bol bol ve banyodan çıktıktan sonra bepanten sür
ben öyle yapıyorum

X