Arkadaşlar ben c.tesi gününden itibaren acnelyse kullanıyorum. Cildim çok hassas ve kurudur. Fakat sivilce ve siyah noktalar eksik olmaz. Karma bi cilt yapısına sahibim.
Acnelyse çok az sürün kızarıklık tahriş ve aşırı soyulma yaratabilir diyor herkes.Ablam kullandı.O da aynı şeyi söyledi. Ben Dik kafalı olduğum için biraz fazla fazla sürdüm yüzüme. hatta sadece sivilce üstüne değil heryerine yaydım. Cildimde ne kuruma yarattı ne acı ne tahriş.Nemlendirdi bile..Extra olarak sivilce artışı da olmadı.Hatta kayboldu.Sıkma sonrası oluşan kızarıklıkları hemen yok etti. Soyulma var.Lekelerim birbir kalkıyor. Derisi bu ilaç sayesnde çok incelen memnun olduğu halde tahriş ettiği için bu kremi bırakmak zorunda kalan arkadaşlara tavsiyem HAMETAN KREM(sarı ambalajlı) kullanmanızdır. Hametanın deri kalınlaştırıcıı, nemlendirici ve yara tedavi edici özelliği vardır. Gündüz Hametan krem gece acnelyse kullanırsanız bephantene den daha memnun olacağınızdan eminim. Çünkü bephantene kıllanmayı arttırıcı ve yağ bezlerini harekete geçirici özelliğe sahip. Şu anda cildim pamuk gibi.Cildimin aşırı Soyulmasına rağmen hametanı sürer sürmez bütün kabuklar yatışıyor. Çok memnunum opuyorumnanaktan