Lekeler, Çiller Acnelys expigment kullanan var m arkdalar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm ben 3 gündür kullanıyorum lekelerim için bakalım bi kaç güne kadar açılma olması gerekiyomuş ...

ben acnelyse kremini kullandim canim ve faydasinida gordum
lekelerim azaldi zemuszemus:enbuyukkk:

Arkadaşlarr yazıorummmm hekes faydalansın istiyorum.. Annemmin yaklaşıkkk10 yıldan fazladır oluşan ve artarak devam eden lekelenme problemii vardı. Gitmediği özel hastane kalmadı.Verdikleri ürünler hep kozmetik ve dr.un anlaşmalı olduğu markaların ürünleriydi ve baya da para harcadı. En sonunda bir umutla gittiği dr. toplasan 30 sn.ye bile muayne etmedi ve expigment verdi.Annemin yanaklarındaliler 10 günde tamamen geçti bir mucize gibi.Üstelik herkesde fark ediyor..Alnında olan eski lekeleri içinde expigmentin bir derece daha kuvvetlisini verdi. Bnm tavsiyem cildinizi yakmadan en hafifinden başlayın ve gündüz mutlaka güneş kremi sürün.Unutmadan annem gece ve gündüz kullanıyor ilacını.Umarım hepinizinki geçerr...

hayatım nasıl sürüyor nemlendirici gibi mi ? yediriyor mu kalıp şeklind mi bu havada güneş koruyuycu da sürsen yine ykamaz mı güneş

kim tavsiye etti şu wep sitesi mi habibullah mıydı neydi

cnm ben direk eczaneden aldım ama etkisini hala görmüş değilim üstelik dün boynumun altındaa inanılmaz kızarıklıklar oluştu kremden olduğunu düşündüğüm için kestim yarın dermatoloğa gideceğim ona göre ya yeni ilaç yada eskisine dewam edeceğim .

kızlar benim dudak üstümde iki tane leke vardı sir ağdadın dolayı oluşan, birde yanaklarımda çiller . yapmadığım denemediğim ürün kalmadı. bir haftadır gece acnelyse sürüyorum iki saat sonra dudak üstümdeki o lekelerin tam üstüne tritone krem kullanıyorum çillerim olan yanaklarımada innovanın ahalı bir kremi var onu sürüyorum . ertesi gün soyulma oluyor ama hemen arkonun yağlı kremini kullanıyorum . bol miktarda sürmek gerekiyor yanlız ondan , yoksa soyulma çok fazla oluyor. güneş koruyucuyu aslında sürekli iki saatde bir sürmek gerekli. ama ben dışarı çıktığımda sürüyorum. bayağı lekelerimde açılma oldu bir haftadır. annem bakıyor lekelerin bayağı hafifledi geçmek üzere diyorlar. ama yüzümde kızarıklık var , onada katlanacağım artık.

ya bende de siwilce lekeleri çok fazla :çok üzgünüm: acaba doktora giidip mi alsam expigmenti:uhm: ters etki yapar die de çok korkuorum bugün eczaneye sordum 2çeşit dedi kara werip alamadım lütfen yardımcı olurmusunuz opuyorumnanaktan

hayatım nasıl sürüyor nemlendirici gibi mi ? yediriyor mu kalıp şeklind mi bu havada güneş koruyuycu da sürsen yine ykamaz mı güneş

Nemlerndirici gibi sürüoo ama çok ama çok memnunnnnnnnnn bende esmerim sürsem açılır mym acaba die düşünüorum hani o derece başarılııı.. üstüne bişi tanımamm benn...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…