Sivilceli Ciltler Acnegun kullanan var mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gkcmamuzlu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
4
0
6
35
Edirne
Acnegun yuz yikama jeli veya tonik yahut bu markanin herhangi bir kozmetik ürününü kullanan var mı acaba? Salisik asit ve alfa hidrolik asit içeriyor yazıyor aciklamasinda. Yağlı ve acneli kırmızı lekeli cilde iyi gelir mi? Yüzümdeki leke ve yağdan kurtulmak istiyorum kızlar. Baya denek olarak kullandim cildimi :) bepanten teramisin den tutun da turk kahvesi zeytinyag a kadar denedim ama hala leke ve sivilceler geçmedi. Kozmetik ürünü kullanmam genelde ama icindekiler bana işe yarar gibi geldi.

merhaba, ben bu ürünleri1 senedir kullanıyorum. benim cildim çok yağlıdır alnımdan resmen ter gibi yağ görünür ve 2 yıla yakın bi süre önce dermatloğumla tanıştım bana tedavinin ilk etabında acnegun yüz temizleme jeli vermişti ve 2 yıla yakındır kullanıyorum hem jelini hemde toniğini bugün kontrole gittim hatta 2 tane daha aldım çünkü her eczanede bulunmuyor. ciltten cilde değişim gösterir tabiki ama ben çok memnunum tavsiye ederim..

Canım bende acnegun sabah akşam jelini kullanıyorum eskiden yazmissin gerçi ama yinede söyleyim bana ne imex ne baska sabun yaradi bana tek acnegun yaradi kullandıgımda belki regl dönemimde 3-4 tane çıkar başkada çıkmaz benim cildime yarıyor hatta yarın yüzeysel sivilce lekeleri için olanını almayı planlıyorum sen kullandıysan yorumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…