Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım :) bende Acnegen kullanıyorum henüz 2. günüm. Günlük 30 mg verdi bana doktorum ve bepanthen kullanmamı istedi dudaklarım kuruyacakmış tedavi süresince...
Yalnız ben şu hapları bir türlü yutmayı öğrenemedim O yüzden ezerek içerim.. Ama bu ezilecek hap değil işte yumuşak jelatin kapsül :/ acaba sakız gibi çiğneyerek faydalansam ilaçtan zararı olur mu ki? :/
Canım niye yutamıyorsun ki zaten küçük ve elips yapıda olduğu için hemen kayıp gidiyor. Bak ben şu an ara verdim ilaca maalesef 3.aya başlayamadım daha, nasıl içiyordum sana söyleyeyim. Tam bi bardak dolusu su dolduruyordum once yarısını içiyordum sonra hapı atıyordum ağzıma sonra geri kalan suyu içiyordum direk kayıyor bende sevmem hapı ama bu zaten tat bırakmıyor alışırsın benim yaptığım gibi dene. Zaten bol su içmen gerek faydasını görürsün. Ben olabildiğince su içiyorum yarım bardak içerdim önceleri hap içerken şimdi hep bi bardak dolusu bazen 2 bardak. Cilt için su çok çok önemli. Aksatma iç sende.
kızlar banada bugün verdiler ve bugün başladım doktor 6 aya geçer dedi iz kalmasındanda korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Nisanda başladım son 5 kutum kaldı sorularınız olursa sorabilirsiniz
mrb :30 yaşındayım ve her ay regl den önce en fazla 4-5 adet minik çapta sivilcem çıkıyo önemsemedim, leke nedeniyle doktora gittim (ki bu 6. dr um ,hiperpiğmentasyon tanısı koymuşlardı binlerce liralık dermo kozmetikk kullandım yıllarca ) ve lekeye çözüm ararken dr. acne gen verdi 2 kutu -2o mg günlerdirr kullanmakta tereddütlüyüm,yan etkileri ve kullanımm sürecindeki sıkıntılardan :ne yapacagımı şaşırdım ilaçları aldım ama henüzz kullanmadım bekliyoo.kullanan arkadaşlardan yardımm bekliyorum ,ayrıca öğretmenim hergün konuşmak insan içine çıkmak zorundayım ??yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.