How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ACNEGEN kullananlar? (Zoretanin e benzermiş??)

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Arkadaşlar bi ayı bitirdim bugün doktora ilacı yazdırayım diye gittim zoretanin kullanıyordum ama bşka doktor acnegen yazdı bir de sivex losyon verdi kullananlar ve yorumlarını yazmak isteyen arkadaşlar buyursunlar?

Son düzenleme:
Merhaba canım :) bende Acnegen kullanıyorum henüz 2. günüm. Günlük 30 mg verdi bana doktorum ve bepanthen kullanmamı istedi dudaklarım kuruyacakmış tedavi süresince...
Yalnız ben şu hapları bir türlü yutmayı öğrenemedim :( O yüzden ezerek içerim.. Ama bu ezilecek hap değil işte yumuşak jelatin kapsül :/ acaba sakız gibi çiğneyerek faydalansam ilaçtan zararı olur mu ki? :/

Merhaba canım :) bende Acnegen kullanıyorum henüz 2. günüm. Günlük 30 mg verdi bana doktorum ve bepanthen kullanmamı istedi dudaklarım kuruyacakmış tedavi süresince...
Yalnız ben şu hapları bir türlü yutmayı öğrenemedim :( O yüzden ezerek içerim.. Ama bu ezilecek hap değil işte yumuşak jelatin kapsül :/ acaba sakız gibi çiğneyerek faydalansam ilaçtan zararı olur mu ki? :/

Canım niye yutamıyorsun ki zaten küçük ve elips yapıda olduğu için hemen kayıp gidiyor. Bak ben şu an ara verdim ilaca maalesef 3.aya başlayamadım daha, nasıl içiyordum sana söyleyeyim. Tam bi bardak dolusu su dolduruyordum once yarısını içiyordum sonra hapı atıyordum ağzıma sonra geri kalan suyu içiyordum direk kayıyor bende sevmem hapı ama bu zaten tat bırakmıyor alışırsın benim yaptığım gibi dene. Zaten bol su içmen gerek faydasını görürsün. Ben olabildiğince su içiyorum yarım bardak içerdim önceleri hap içerken şimdi hep bi bardak dolusu bazen 2 bardak. Cilt için su çok çok önemli. Aksatma iç sende.

Son düzenleme:
Nisanda başladım son 5 kutum kaldı sorularınız olursa sorabilirsiniz :3:

Canım niye yutamıyorsun ki zaten küçük ve elips yapıda olduğu için hemen kayıp gidiyor. Bak ben şu an ara verdim ilaca maalesef 3.aya başlayamadım daha, nasıl içiyordum sana söyleyeyim. Tam bi bardak dolusu su dolduruyordum once yarısını içiyordum sonra hapı atıyordum ağzıma sonra geri kalan suyu içiyordum direk kayıyor bende sevmem hapı ama bu zaten tat bırakmıyor alışırsın benim yaptığım gibi dene. Zaten bol su içmen gerek faydasını görürsün. Ben olabildiğince su içiyorum yarım bardak içerdim önceleri hap içerken şimdi hep bi bardak dolusu bazen 2 bardak. Cilt için su çok çok önemli. Aksatma iç sende.

Canım önceden içerdim sonra boğulma tehlikesi yaşadım ve korkmaya başladım .. Kesinlikle içemiyorum yani çok kötü bir durum :43: Ne denediysem olmadı herkesin tavsiyesini yaptım ama yutamıyorum. Oysa dediğin gibi küçük, yediğimiz yemek parçaları bile daha büyük yani :) ..Sanırım hiç öğrenemicem yutmayı :((

kızlar banada bugün verdiler ve bugün başladım doktor 6 aya geçer dedi iz kalmasındanda korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

kızlar banada bugün verdiler ve bugün başladım doktor 6 aya geçer dedi iz kalmasındanda korkuyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Bende izler var ama öyle çok belirgin değil renkleri de açıldı baya... Fondöten kullandığımı sanıyolar hatta :1: Doktorum ilaç sonrasında izler için kozmetik uygulamasına başlayacağımızı söyledi, ilaç bittikten sonra izler varsa hala doktorun ona göre tedavi uygular:34:

yarın 1 hafta olucak sivilceler çıkıyor bakalım inş. memnun kalırım cvp için tşkler canım...

Nisanda başladım son 5 kutum kaldı sorularınız olursa sorabilirsiniz :3:

mrb :30 yaşındayım ve her ay regl den önce en fazla 4-5 adet minik çapta sivilcem çıkıyo önemsemedim, leke nedeniyle doktora gittim (ki bu 6. dr um ,hiperpiğmentasyon tanısı koymuşlardı binlerce liralık dermo kozmetikk kullandım yıllarca ) ve lekeye çözüm ararken dr. acne gen verdi 2 kutu -2o mg günlerdirr kullanmakta tereddütlüyüm,yan etkileri ve kullanımm sürecindeki sıkıntılardan :ne yapacagımı şaşırdım ilaçları aldım ama henüzz kullanmadım bekliyoo.kullanan arkadaşlardan yardımm bekliyorum ,ayrıca öğretmenim hergün konuşmak insan içine çıkmak zorundayım ??yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

mrb :30 yaşındayım ve her ay regl den önce en fazla 4-5 adet minik çapta sivilcem çıkıyo önemsemedim, leke nedeniyle doktora gittim (ki bu 6. dr um ,hiperpiğmentasyon tanısı koymuşlardı binlerce liralık dermo kozmetikk kullandım yıllarca ) ve lekeye çözüm ararken dr. acne gen verdi 2 kutu -2o mg günlerdirr kullanmakta tereddütlüyüm,yan etkileri ve kullanımm sürecindeki sıkıntılardan :ne yapacagımı şaşırdım ilaçları aldım ama henüzz kullanmadım bekliyoo.kullanan arkadaşlardan yardımm bekliyorum ,ayrıca öğretmenim hergün konuşmak insan içine çıkmak zorundayım ??yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba,ilk kullanmaya başladığımda bende tereddüt etmiştim yüzüm sivilce kusar diye hatta doktorun verdiği küçük bi kitapçık vardı orda okumuştum kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra falan sivilcelerin artabileceği yazıyordu ama bende hiç öyle bir şey olmadı 8. aydayım hala kullanıyorum 1 kutum kaldı... bende yan etki oalrak : dudak kuruluğu yaptı ama eğer su tüketiminiz fazlaysa bu yan etkiyi görmezsiniz :34: sırt ağrısı da oluyordu zaman zaman küçük kırmızı noktalar çıktı kolumda 1 ay önce 4-5 güne geçti doktoru aradık su içmediğimden oluyormuş burun kanaması da oldu, ama iyi ki kullanmışım diyorum. :16:

Arkadaşlar hastane bana uzak sağlık ocağında bu ilacı yazarlar mı acaba raporu da lazım ya verir mi her hangi bi doktor?

Bende acnegen kullanmaya başladım 2. Ayıma yeni girdim kusma yaptı ama çok fazla değil ilacı kullanmayı tamamladıktan sonra tekrar sivilce sorunu yaşadınız mı? İlâç kullanırken çıkan iltihaplı sivilcelerim suy değse bile düşüp yara oldu doktora sorduğumda bunun geçeceğini söyledi sizde de böyle oldu mu ? İz kaldı mı

Back