Sivilceli Ciltler Acnecinamide

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
Acnecinamide PHA Jel cilt altında oluşan ve cilt bozukluklarına yol açan iltihabi sivilce oluşumlarını boşaltarak yok eder.

Acnecinamide PHA Jel Poli hidroksi asitleri (Glukonolakton ve laktobionik asitler) sivilceler ile savaşan Niasinamid ile birleştiren tek jeldir. Bu güçlü karışım sivilce, leke, kızarıklık ve siyah-beyaz noktaları yok eder. Alfa hidroksi asitlerden daha etkili ve çok daha az tahriş edici olan Poli hidroksi asitler nemlendirmeyi etkili olarak gösterir.
PHA’lar deriyi hafifçe soyar, cildinizi gençleştirirken aynı zamanda nemlendirir. Niasinamid ise, aşırı yağ üretimini baskılar, kızarıklık ve sivilce lekerini yok etmede etkisi en çok bilinen birleşimdir.
Pro-vitamin B5 cildi nemlendirir ve gençleştirir. Beta glukan ise cildi yatıştırır.

bunlar siteden aldıgım alıntıdır ben kullanıyor her akşam yatmadan önce muhteşem bir şey cildimdeki bütün sivilceleri döktü şiddetle tavsiye ediyorm..sorularınızı cevaplıyabilirim.

Ben bunun mendil biçiminde olanlarından aldım.
Gerçekten büyük yararı oldu.
Kullandığım gibi farkını hissettim

nası uyguluyorsun ben acnecinamide temizleme jeli aldım banyoda temizlemem için ama denemedim bu mu daha iyisi

Eki Görüntüle 110489 fotoğraf ekleyemedimde başlık açarken şimdi ekliyeyim ..

bu jel kremle pha jel aynı değil tatlım..Pha jel daha güzel ben de sivilcelerim çok coşunca bir iki gece sürüp rahatlatıyorum yüzümü.. Pha jelin daha çok soyucu ve renkleri düzenleyici bir özelliği var o yüzden jel kremden daha özellikli daha pahalı

peki degiştirirm ozaman ama banyoda neyle kullanıyorsunn

peki degiştirirm ozaman ama banyoda neyle kullanıyorsunn

Temizleme jeli de var acnecinamide in ama ben beğenmedim onu açıkçası ben daha çok banyoda yosun sabunu ya da kil sabunu kullanıyorum sabah ve akşamları da aklıma gelirse ya da üşenmezsem yine bu sabunlardan brisini kullanıyorum

bi de pha jel temizleme jeli değil sürüp yatıyorsun mesela öyle kullanılıyor ..

sürünce soyulur mu bu soyucu jel degil mi

yeni yosunlu temizleme jel i aldım ellerimle köpürüp sırtıma sürüyorum 15 dk bekletiyorum sırtımda bidaha sivilce çıkmadıı şiddetle tavsiye ediyorummmm

Her ürününü kullanırım harikadır.Güzellik sırrımı açıklıyorum Acnecinamide PHA jel ile yüzz temizleme jeli aynı şey değil bu arada.Temizleme jeli cilt temizliği içindir sabah akşam uygulanır.PHA jel soyucu özelliğe sahip bir jeldir. Jel,Jel krem,PHA jel olmak üzere 3 çeşit var sivilce yoğunluğunuza göre.. PHA jel vücudun diğer bölgelerinde kullanılabiliniyor batıklara iyi oluyor kızlar bu arada:)

sürünce soyulur mu bu soyucu jel degil mi

yeni yosunlu temizleme jel i aldım ellerimle köpürüp sırtıma sürüyorum 15 dk bekletiyorum sırtımda bidaha sivilce çıkmadıı şiddetle tavsiye ediyorummmm

yosunlu temzleme jeli de ne cnm:S nerden aldın ben de istiyorum benm sırtımda da tek tük çıkıyor ara sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…