• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnecinamide

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Snm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
10
0
86
İstanbul
meraba kızlar
ben sinem 16 yaşındayım sorunumun
cildimin yağlı - sivilceli - siyah noktalı olması :S
okudum falan araştırdım biraz bu acnecinamideden herkes memnun ama ben ne yapsam kararsız kaldım
lise öğrencisiyim 12de okula gidiyor 6da eve geliyorum
okula gittiğim sürede süremem yüzüme bunu:gitme:
ben sivilce siyah nokta sivilce izi ve beyaz noktalar için kullanmak istiyorum bunu
bana hangi 2sini önerirsiniz ? mafoldumben

bu ürünü bende kullanmayı düşünüyorum ama tam karar verebilmiş değilim okadar şey kullandım ki yoruldum artık mafoldumben

Arkadaşlar merhaba... bende bugun katıldım aranıza.kaç gündür çok ilgimi çekmişti bu site.sonunda üye olmaya karar verdim:) bende sivilce sorunuyla ugraşıyorum.doktorada gittim ama bi sonuç alamadım.3gündür acnecinamide yıkama jelini kullanıyorum.bugunde pha 10 jelini aldım.umarım iyi olur.bu konuda yardımcı olcak içimi rahatlatcak arkadaşlar varsa bekliyorum..:Saruboceq:

merhaba..aranıza yeni katıldım..hemen şu acnecinamide hakkında bilgi vereyim.acnecinamide sivilce mendillerinden aldım daha bir defa kullandım ve inanılmaz bi etkisi oldu.yıllardır sivilcelerden yağlı ciltten siyah noktalardan şikayetçiydim bende.ama bu ürün mucize gibi..sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum..

yüzüme bi canlılık verdi sivilceler küçüldü kırmızı izler hafifledi..ilk kullanımda böyleyse daha sonra ne yapar düşünemiyorum gören herkes yüzüne ne yaptın diyor kullandıkça gelişmeleri yazıcam zaten...

bende birkaç gün önce pha10 jelini aldım. ilk sürmeden sivilceler sönüyor. ama daha sonra çıkmaya başlıyor tabi bunuda altta kalan sivilcelere bağlıyorum temizlendikçe diptekiler yeniden çıkıyor ben umutluyum. bakalım ne olacak..

mrb...bende ph10 jel kullanıyorum.yaklaşık 1aydır.çıkan sivilceleri hemen kurutuyor evet ama hala çıkmaya devam ediyor sivilceler siz nezmandır kullanıyor sunuz?

ben mendilleri yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum..dediğiniz gibi sivilceler çıkmaya devam ediyor ama çabuk geçiyor belkide hepsi çıkıp sonra bitecektir işe yaramazsa da en azından cildimi temizlemiş olur..

mendillerini henüz kullanmadım ama temizleme jelini yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum

kist şeklinde çıkan sivilcelerim yok artık sadece küçük kırmızı lekeler kaldı sadece mendilini kullanıyorum diğer acnecinamide kremine başlıcam herkese tavsiye ediyorum mutlaka denenmesi gerek..

Uzun süredir Acnecinamide temizleme jeli ve jel kremini kullanıyorum gayet memnunum. pürüzsüz bir yüzüm yok ama siyah noktaya sivilcelere iyi geldiği kesin. Yüzümün temizlendiğini hissediyorum. Bazen kampanyaları oluyor ozmanlar alıyorum hemen.Öneririm:)

kızlar konyada bu markayı nerde bulurum bilen varsa yardımcı olabilirmi

Back
X