F furkanhande Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2015 34 4 34 6 Şubat 2015 Konu Sahibi furkanhande #1 acne izleri için istanbulda co2 fraksiyonel lazer yada ne bilim en etkili tedaviyi yapabilecek doktor önerebilecek varmı yüzümde alnım hariç acne izleri mevcut ama tüm yüz için bişiler düşünüyorum
acne izleri için istanbulda co2 fraksiyonel lazer yada ne bilim en etkili tedaviyi yapabilecek doktor önerebilecek varmı yüzümde alnım hariç acne izleri mevcut ama tüm yüz için bişiler düşünüyorum
B Buket93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 46 3 31 21 Nisan 2015 Konu Sahibi furkanhande #2 Ankara'da Dr. Seval Karasatı'yı önerebilirim. Ben de bu forumdan bulup gitmiştim, tedavim devam ediyor ve çok memnunum.
Ankara'da Dr. Seval Karasatı'yı önerebilirim. Ben de bu forumdan bulup gitmiştim, tedavim devam ediyor ve çok memnunum.
D didarselen Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 11 1 49 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi furkanhande #3 slm istanbul da iseniz Özel sur hastanesinde Vildan hanımı öneririm