Saç Rengi ve Saç Boyama Acme Color Saç Boyası Kullanan Var Mı?

kızlar peki bu kutudaki gbimi tutuyor?platin sarısı fln kutudaki çok kötüüüüü

kutudakiyle alakası yok ben saçlarımı sarıya boyattıktan sonra gittim aldım o platin sarısını hem kutuyla alakası yok hemde garip bi renk çıktı ortaya bi dahada almadım kesinlikle

kutudakiyle alakası yok ben saçlarımı sarıya boyattıktan sonra gittim aldım o platin sarısını hem kutuyla alakası yok hemde garip bi renk çıktı ortaya bi dahada almadım kesinlikle

Ayy mavi siyahın kutudaki rengine kanıp alıodum az daha ben de.
Neyseki yardımcı olan kız vazgeçirdi sağolsun

benim saçımda kına var ama ben saçımı boyamak istiyorum bu boya kınalı saça uygulanır mı? hem ben bu boyayı nereden bulabilirim

Hayatım ben dört sene önce boyadım kınalı saçıma hemde süper açıcılı küllü kumral. İrlanda kızılı oldu.Yumuşacık ve pırıl pırıl oluyor. ama kızıla çalıyor baya o ayrı.Ama ben kızıl isterim diyorsan tavsiye ederim.Çok parlıyor göze batacak kadar hemde.

peki bu boya kaç hafta dayanıyor? ben mor yapmak istiyorum ama eğer iki hafta sonra falan akıyorsa tüm saçımı değil de uçlarını yaparım sanırım

bende ilk kez saçımı boyayacağım bakalım sonuç ne olacak bu boyadan herkes memnun kalmış :) bulamayanlar eczanelerde bulabilir heryerde olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…