• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acma boyama sonrasi beyaz renk olan sac lutfen acil yardim

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
Hanimlar psikolojim berbat. Iki gun once dip boyasi icin gittigim kuafor acemi ciragina sacimi acma boyama yapti sac derim berbat yandi renk deseniz resnen gri beyaz siritiyor bunu nasil koyu sari yaparim. Ustune okadar piskin tavirlarlar derimdeki yaralara gayet normal deyip umursamaz tavirla davrandi lutfen bu renkle sokaga cikamiyorum ne yapmam lazim eski rengimi cok ariyorum

loreal 7.3 ile boyadım saçlarım küllü platin sarısıydı. ilk bi açık kumral oldu sonra yıkayınca koyu sarı oldu. inş dahada açılmaz. dorelik içeren bi koyu boyayla boya saçını (dorelik içermezse yeşil oluyo)

yok canım ama benim saçım koparak döküldü hep yandı ama derimde bişey yoktu. bence boya sürme iyilşene kdr bepanthene ampul al onu sür

Cnm dun doktora gittim iki tane krem verdi. Ve rapor kuaforler odasina sikayette bulundum ve kabul edildi para iadem yapildi. Sadece kafamdaki yaniklardan korkuyom birsey olurmu diye

Back