- 2 Mayıs 2018
- 192
- 34
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Merhaba Hanımlar bu hafta iştahım baya varken bugün hiç yoktu. Günde 4/5 kere yemek yerken bugün hiç yoktu korkmam gerekirmi yarın Allah nasip ederse 5.haftamdayim sizlerde nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 3 ay için zaten annenin var olan depolarından beslendiğini söylüyorlar. Beslenmenin primer önemi ikinci trimesterda başlıyo diyo doktorlar. Zaten hatrı sayılır sayıda gebede de ciddi bulantılar oluyo. İlk 3 ay diyet bile yapılabildiğini düşünürsek uzman desteğinde bi günlük iştahsızlığınızın ciddi sonuçlar yaratacağını hiç sanmıyorum. Eminim tek lokma yiyemeyecek kadar sıfır da değildir. Takılmayın o kadar :)Merhaba Hanımlar bu hafta iştahım baya varken bugün hiç yoktu. Günde 4/5 kere yemek yerken bugün hiç yoktu korkmam gerekirmi yarın Allah nasip ederse 5.haftamdayim sizlerde nasıldı?
Hamileliğin daha çok erken bir safhasindasin belki vücut adapte olmaya çalışıyordur. Pek bir belirtin olmaz şuan zaten, 10. Haftamiydi ne bir mide bulantısı başladı bende felaket öncesinde hiçbir şey yoktu 3 ay çektim sonra geçti tamamen, iştahım açıldı bu sefer de sürekli yedim yedim sonra da 24. Hafta da şeker çıktı şimdi de hiçbir şey yiyemiyorum aç geziyorum. Herkesin gebeliği farklı oluyor ama sana tavsiyem daha başlarda olduğun için yemene içmene çok dikkat et sağlıklı beslen hamileyim canim ne çekerse onu yerim deme sonra fena oluyor. Kalp atışını duydunuz mu? Duyduysan eğer aklına böyle bir şey takılırsa bebek iyi mi diye sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsin ama erken zamanlarda pek önerilmiyor kalp atışını dinlemek daha ileri haftalarda 20 den sonra dinlemekte bir sakınca yok sanırımMerhaba Hanımlar bu hafta iştahım baya varken bugün hiç yoktu. Günde 4/5 kere yemek yerken bugün hiç yoktu korkmam gerekirmi yarın Allah nasip ederse 5.haftamdayim sizlerde nasıldı?
Daha duymadım yarın daha Allah nasip ederse 5 haftalık olcakHamileliğin daha çok erken bir safhasindasin belki vücut adapte olmaya çalışıyordur. Pek bir belirtin olmaz şuan zaten, 10. Haftamiydi ne bir mide bulantısı başladı bende felaket öncesinde hiçbir şey yoktu 3 ay çektim sonra geçti tamamen, iştahım açıldı bu sefer de sürekli yedim yedim sonra da 24. Hafta da şeker çıktı şimdi de hiçbir şey yiyemiyorum aç geziyorum. Herkesin gebeliği farklı oluyor ama sana tavsiyem daha başlarda olduğun için yemene içmene çok dikkat et sağlıklı beslen hamileyim canim ne çekerse onu yerim deme sonra fena oluyor. Kalp atışını duydunuz mu? Duyduysan eğer aklına böyle bir şey takılırsa bebek iyi mi diye sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsin ama erken zamanlarda pek önerilmiyor kalp atışını dinlemek daha ileri haftalarda 20 den sonra dinlemekte bir sakınca yok sanırım
8. Hafta da felan duyarsin muhtemelen endişe etme yemek yemezsen bile bebeğe bir zarari olmaz şuan senin depolarınla besleniyor zaten. Ben ilk 3 ayda kilo bile vermiştim sonra geçti simdi de yasak diye yiyemiyorum. Annelik zor yaDaha duymadım yarın daha Allah nasip ederse 5 haftalık olcak
Benimde bir arkadaşım kiloluydu hamile kalınca kilo verdi. Eğer bebeğe birsey olsa zaten bunu anlardım degilmi düşük belirtisi gibi?8. Hafta da felan duyarsin muhtemelen endişe etme yemek yemezsen bile bebeğe bir zarari olmaz şuan senin depolarınla besleniyor zaten. Ben ilk 3 ayda kilo bile vermiştim sonra geçti simdi de yasak diye yiyemiyorum. Annelik zor ya
Düşük olsa zaten kanaman olur, bebek Allah Korusun Ölse karnında o zaman da çok mide bulantısı olur, şimdi daha çok erken bir dönemdesin hiç belirtin olmaması da normal iştahın belki usuttuysen ondan gitmiştir dikkat et kendine. Umarım sağlıkla alırsın kucağınaBenimde bir arkadaşım kiloluydu hamile kalınca kilo verdi. Eğer bebeğe birsey olsa zaten bunu anlardım degilmi düşük belirtisi gibi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde aynı şekildeDüşük olsa zaten kanaman olur, bebek Allah Korusun Ölse karnında o zaman da çok mide bulantısı olur, şimdi daha çok erken bir dönemdesin hiç belirtin olmaması da normal iştahın belki usuttuysen ondan gitmiştir dikkat et kendine. Umarım sağlıkla alırsın kucağına