AÇLIK OTU KULLANALAR

Canim ben kullandim ve 3 ayda diyetle beraber 13 kilo verdim ama biraktiğimda kabizlik yapti sanirim bağirsak tembelliği yapiyor 1 sene oldu kullanali sonra bi daha kullanmadim ve yavas yavas toplam 20 kilo verdim tabi bide özellikle sabaha karsi büyük bi karin ağrisiyla tuvalete koşuyorsun ve acayip isal yapiyor çalışanlar sürekli dışarda olanlar dikkat etmeli :) ama kesinlikle kilo vermeye yardimci diyetle beraber tabi

Peki nasıl kullandın nasıl içtin açmı tokmu yemek spor yaptınmı bide bagırsak tembelligin şimdi geçtimi cevaplarsan sevinirim

Canim nasil içtiğimi hatirlayamiyorum ama netten şu yaziyi okumuştum
10 - 12 yaprak açlık otu 1 cezvede bir kaç dakika kaynatılır. İlki yatmadan önce olmak kaydıyla 12 saat arayla 1 su bardağı içilir.
şimdi kabızlık sorunum yok canim geçti :)spor yapmadım ama az yedim iyi kilo verdirdi :)

Merhaba arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum pek yorum olmamış bu konuda kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Aktarda bulamadım az çıkıyormuş o yüzden piyasaya sürülecek kdr yok falan dedi zayıflamaya etkisi var mı peki
Burada Her aktarda var.
Sindirim sistemini düzenliyor. Ben bu ara hibiskus + zencefil + açlık otu kullanarak çayımı hazırlayıp günde 1-2 kupa içiyorum. Tek başına zayıflamaya etkili olmaz tabi. Yanında bir kaç birşey daha yapmalısın.

Tesekkur ederım cevap için 7den sonra bısey yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama benim bağırsaklarım çok tembel e o da çalışmayınca zayıflanmaz herhalde

Ramazanda 2-3 günde bir içerek 3.600 kg verdim, yediklerime dikkat etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…