AÇLIK OTU KULLANALAR

Canim ben kullandim ve 3 ayda diyetle beraber 13 kilo verdim ama biraktiğimda kabizlik yapti sanirim bağirsak tembelliği yapiyor :KK51: 1 sene oldu kullanali sonra bi daha kullanmadim ve yavas yavas toplam 20 kilo verdim :KK66: tabi bide özellikle sabaha karsi büyük bi karin ağrisiyla tuvalete koşuyorsun ve acayip isal yapiyor çalışanlar sürekli dışarda olanlar dikkat etmeli :) ama kesinlikle kilo vermeye yardimci diyetle beraber tabi:KK39:

Peki nasıl kullandın nasıl içtin açmı tokmu yemek spor yaptınmı bide bagırsak tembelligin şimdi geçtimi cevaplarsan sevinirim

Canim nasil içtiğimi hatirlayamiyorum ama netten şu yaziyi okumuştum
10 - 12 yaprak açlık otu 1 cezvede bir kaç dakika kaynatılır. İlki yatmadan önce olmak kaydıyla 12 saat arayla 1 su bardağı içilir.
şimdi kabızlık sorunum yok canim geçti :)spor yapmadım ama az yedim iyi kilo verdirdi :)

Merhaba arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum pek yorum olmamış bu konuda kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Aktarda bulamadım az çıkıyormuş o yüzden piyasaya sürülecek kdr yok falan dedi zayıflamaya etkisi var mı peki
Burada Her aktarda var.
Sindirim sistemini düzenliyor. Ben bu ara hibiskus + zencefil + açlık otu kullanarak çayımı hazırlayıp günde 1-2 kupa içiyorum. Tek başına zayıflamaya etkili olmaz tabi. Yanında bir kaç birşey daha yapmalısın.

Burada Her aktarda var.
Sindirim sistemini düzenliyor. Ben bu ara hibiskus + zencefil + açlık otu kullanarak çayımı hazırlayıp günde 1-2 kupa içiyorum. Tek başına zayıflamaya etkili olmaz tabi. Yanında bir kaç birşey daha yapmalısın.
Tesekkur ederım cevap için 7den sonra bısey yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama benim bağırsaklarım çok tembel e o da çalışmayınca zayıflanmaz herhalde

Ramazanda 2-3 günde bir içerek 3.600 kg verdim, yediklerime dikkat etmeden

X