Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazırladığım bitki çayıma katıp günde 2 bardak içiyorum ( sabah - akşam)Merhaba arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum pek yorum olmamış bu konuda kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Aktarda bulamadım az çıkıyormuş o yüzden piyasaya sürülecek kdr yok falan dedi zayıflamaya etkisi var mı pekiHazırladığım bitki çayıma katıp günde 2 bardak içiyorum ( sabah - akşam)
Burada Her aktarda var.Aktarda bulamadım az çıkıyormuş o yüzden piyasaya sürülecek kdr yok falan dedi zayıflamaya etkisi var mı peki
Tesekkur ederım cevap için 7den sonra bısey yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama benim bağırsaklarım çok tembel e o da çalışmayınca zayıflanmaz herhaldeBurada Her aktarda var.
Sindirim sistemini düzenliyor. Ben bu ara hibiskus + zencefil + açlık otu kullanarak çayımı hazırlayıp günde 1-2 kupa içiyorum. Tek başına zayıflamaya etkili olmaz tabi. Yanında bir kaç birşey daha yapmalısın.
Aynı durumdayız canım. Bu işe yarar için rahat olsunTesekkur ederım cevap için 7den sonra bısey yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama benim bağırsaklarım çok tembel e o da çalışmayınca zayıflanmaz herhalde
Dun aldım aksam ıctım sen ne sıklıkla ıcıyosun canımAynı durumdayız canım. Bu işe yarar için rahat olsun
Günde 1 veya 2 bardak. Sade içmiyorum.Dun aldım aksam ıctım sen ne sıklıkla ıcıyosun canım
Sade derken ıcıne bısey katıyorsun yani..Günde 1 veya 2 bardak. Sade içmiyorum.
Ve kilo verdin mı bu caylaSade derken ıcıne bısey katıyorsun yani..
Çok olucam ama her gun iki bardak ıcıyo musun zararı yok dimi