açlık otu/ ayrıntılı

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
merhaba .. 2 gündür açlık otu içiyorum ve inanılmaz etkili .. bir ara gördüm içeriğini ekleyelim diyorlardı.. bursadan aldım tek satan yer .. cumhuriyet cadesindeki aktarlant ..

internet siteside var

bileşik yapraklı, çoğunlukla sarı çiçekli, baklaya benzeyen yassı, odunumsu ve sert meyveli bitkilerdir. Bu meyvelerinin içinde, rengi kırmızımsı tatlı tohumları bulunur.Açlık otu türleri Afrika'da çeşitli bölgelerde yetişen türleridir:

Faydaları:
Açlık hissini giderir.

sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar.Vücuttaki birikmiş yağları çözerek, yeni yağ oluşumunu engeller.

Mide - Bağırsak gazlarını giderir.Bağırsak parazitlerine karşı etkilidir. laksatif özelliği olan açlık otu kabızlığı ve hazımsızlığı önler.

Böbrekteki kumların düşürülmesinde ve yüksek tansiyonda etkilidir.

Kullanımı: 10 yaprak kadar açlık otu 1 cezvede kaynatılır,öğle ve yatmadan önce bir su bardağı içilmesi tavsiye edilir

sakın o kadar sık ıcme

bagırsakların ıflas eder pısman olursun bu yanılmıyorsam sınemakının bı cesıdı.

evet yaprakları sinamekininki gibi ..

ben 1 öğünle başladım .. aktardakiler 2 öğün içiyorlar .. sabah bide akşam yatmadan ..

herşeyin fazlası zarar değilmi zaten ?

sen içiyormusun

adı açlıkotumu :S belki başka bir adı daha vardır :)) latincesi doğru olanıdır :)))

,evet açlık otu ..

zaten yapraklarını gör anlarsın daha önce hiç görmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…