evet kızlar diyet yaparken hepimizin başının belası , diyet kaçamak sebepleri hatta çoğu zaman diyeti sona erdiren sebeplerin çoğunun başında yer alıyor .. bende de hep öyle olmuştur bu ![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Ama artık değil :92::92:
Nasıl mı ?
Ailece bi davete gittiğimizde bi kadın nasıl 40 kilo verdiğini anlattı spor yapacak yaşta değildi kadın ancak o kadar zayıflamış ki ben böyle![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
hepimizin adını duyduğu 9 hayat çayının içindeki 9 bitkiden 5 ini içeren bi çay var 5 i bi yerde olarak geçiyor tabi ki sadece onunla değil az yiyerek vermiş ama dikkatimi çekti durur muyum gittim aldım hemen
iyi ki de almışım :92:
bir diğer şey de
çörek otu yağı.. evde buldum ve araştırdım tabi daha önce de duymuştum adını..
-Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
alıntı-
peki nasıl kullanıyorum ?
yemeklerden yarım saat önce bir fincan suya bir çay kaşığı çörek otu yağını atıp içiyorum bi beş dakika sonra da 5 i bir yerde çayımı içiyorum inanın açlık felan kalmıyor yemeği aç olduğum için değil de yemeden verilmediğini bildiğim için yiyorum :)
bi nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.. hepinize sağlıklı günler ..
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Nasıl mı ?
Ailece bi davete gittiğimizde bi kadın nasıl 40 kilo verdiğini anlattı spor yapacak yaşta değildi kadın ancak o kadar zayıflamış ki ben böyle
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bir diğer şey de
çörek otu yağı.. evde buldum ve araştırdım tabi daha önce de duymuştum adını..
-Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
alıntı-
peki nasıl kullanıyorum ?
yemeklerden yarım saat önce bir fincan suya bir çay kaşığı çörek otu yağını atıp içiyorum bi beş dakika sonra da 5 i bir yerde çayımı içiyorum inanın açlık felan kalmıyor yemeği aç olduğum için değil de yemeden verilmediğini bildiğim için yiyorum :)
bi nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.. hepinize sağlıklı günler ..