Açlık krizleri

shiining

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
233
2
66
Ankara
evet kızlar diyet yaparken hepimizin başının belası , diyet kaçamak sebepleri hatta çoğu zaman diyeti sona erdiren sebeplerin çoğunun başında yer alıyor .. bende de hep öyle olmuştur bu :5::5: Ama artık değil :92::92:

Nasıl mı ?

Ailece bi davete gittiğimizde bi kadın nasıl 40 kilo verdiğini anlattı spor yapacak yaşta değildi kadın ancak o kadar zayıflamış ki ben böyle :53::53: hepimizin adını duyduğu 9 hayat çayının içindeki 9 bitkiden 5 ini içeren bi çay var 5 i bi yerde olarak geçiyor tabi ki sadece onunla değil az yiyerek vermiş ama dikkatimi çekti durur muyum gittim aldım hemen :1: iyi ki de almışım :92:

bir diğer şey de

çörek otu yağı.. evde buldum ve araştırdım tabi daha önce de duymuştum adını..

-Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

alıntı-

peki nasıl kullanıyorum ?

yemeklerden yarım saat önce bir fincan suya bir çay kaşığı çörek otu yağını atıp içiyorum bi beş dakika sonra da 5 i bir yerde çayımı içiyorum inanın açlık felan kalmıyor yemeği aç olduğum için değil de yemeden verilmediğini bildiğim için yiyorum :)

bi nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.. hepinize sağlıklı günler ..

canım ya çörek otu yağının çok ilginç bi tadı var.ben aslında onu sinüzütüm için almıştım.ama kullanamadım tadından dolayı.

canım ya çörek otu yağının çok ilginç bi tadı var.ben aslında onu sinüzütüm için almıştım.ama kullanamadım tadından dolayı.

tadı gerçekten ilginç ve iştah açıcı olduğu söylenemez , ancak gerçekten faydalı..

bide sen kullanmaya devam ediyo musun.faydası oldu mu

hala kullanmaya devam ediyorum , faydasını da fazlasıyla görüyorum hem iştah, hem kilo kaybı olarak 5 i bi yerde ile birlikte fazlasıyla faydasını gördüm..

faydası var deneyelim bizde

denemenizi tavsiye ederim, diyetin ilk başında giden sularla beraber bir ay gibi bi sürede 10 kilo verdim, tabi ki kilo fazlalığına göre değişir , ancak ben faydalı olduğuna inanıyorum..

Back