Türkiye'de de bu şekilde...Insulin direncin olabilir. Endokrinolojiye gideceksin. Dahiliye ye gidersen o da yonlendirme yapabilir. Turkiye'deki sistemi cok iyi bilmiyorum.
neden şeker yükleme testiHastaneye gidip 2 veya 4 saatlik şeker yükleme testi yaptırın.
İnsulin ile alakalı bir problem varsa şeker yükleme testi ile ortaya çıkar. Bu dinmek bilmeyen açlık hissinin sebebi kızların yazdığı gibi insulin direnci/ hipoglisemi veya diyabet olabilir. Başka ihtimallerde olabilir elbette ama seçenekleri tek tek elemek gerek. Kan tahlili ve şeker yükleme testi elzem.neden şeker yükleme testi
insulın direnci nedir ilk kez duyuyorumdaInsulin direncin olabilir. Endokrinolojiye gideceksin. Dahiliye ye gidersen o da yonlendirme yapabilir. Turkiye'deki sistemi cok iyi bilmiyorum.
teşekkür ederim çok sağolunİnsulin ile alakalı bir problem varsa şeker yükleme testi ile ortaya çıkar. Bu dinmek bilmeyen açlık hissinin sebebi kızların yazdığı gibi insulin direnci/ hipoglisemi veya diabet olabilir. Başka ihtimallerde olabilir elbette ama seçenekleri tek tek elemek gerek. Kan tahlili ve şeker yükleme testi elzem.
Rica ederim. Hastaneye aç gidin, duruma göre doktorunuz şeker yükleme testi veya insulin direnç testi isteyebilir. Kan tahlili için de zaten açlık şart. 10 saat açlık yeterli.teşekkür ederim çok sağolun
Insulin direnci kaba tabirle yeyip yeyip doymamaktir,tatlilara asiri istek gorulur tip2 diyabete davet cikarmaktir. Vucuttaki insulin hormonunun asiri salgilanmasidir. Tedavisi var korkma, Karatay diyeti. Kendimden biliyorum.insulın direnci nedir ilk kez duyuyorumda
çok sağolunRica ederim. Hastaneye aç gidin, duruma göre doktorunuz şeker yükleme testi veya insulin direnç testi isteyebilir. Kan tahlili için de zaten açlık şart. 10 saat açlık yeterli.
kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama amelyattan önce hiç yemek yemezdim bu durum amelyattan sonra ortaya çıktı amelyatda verilen ilaçlarla ilgisi olabilir mi ve karatay diyeti nedir acaba ya bide ben korktum bu iğne falan vuruyorlar tedavisi öyle birşey miInsulin direnci kaba tabirle yeyip yeyip doymamaktir,tatlilara asiri istek gorulur tip2 diyabete davet cikarmaktir. Vucuttaki insulin hormonunun asiri salgilanmasidir. Tedavisi var korkma, Karatay diyeti. Kendimden biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?