• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açlık hissi

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
sürekli açlık hissi hissediyorum sanki midemde fil var bu açlık hissini nasıl yok edebilirim fikri olan var mı ?

bir de eskiden tatlı asla yiyemezdi şimdi tatlı krizine giriyorum amelyattan sonra böyle oldu ne yapabilirim

Mutlaka şeker testi yaptırın. Hem açlık hem tokluk muhakkak baktırın.

Bol su için bi de leblebi atın ağzınıza açlık bastırınca. Tam tahıllılar yulaf ve lifli gıdalar tokluk süresini uzatıyor. Corn flakes tüketebilirsiniz. Hiç değilse bunlar kilo yapan şeyler değil. Tatlı ihtiyacını bastırmak için de tarçınlı süt için çok iyi geliyor.

neden şeker yükleme testi
İnsulin ile alakalı bir problem varsa şeker yükleme testi ile ortaya çıkar. Bu dinmek bilmeyen açlık hissinin sebebi kızların yazdığı gibi insulin direnci/ hipoglisemi veya diyabet olabilir. Başka ihtimallerde olabilir elbette ama seçenekleri tek tek elemek gerek. Kan tahlili ve şeker yükleme testi elzem.

İnsulin ile alakalı bir problem varsa şeker yükleme testi ile ortaya çıkar. Bu dinmek bilmeyen açlık hissinin sebebi kızların yazdığı gibi insulin direnci/ hipoglisemi veya diabet olabilir. Başka ihtimallerde olabilir elbette ama seçenekleri tek tek elemek gerek. Kan tahlili ve şeker yükleme testi elzem.
teşekkür ederim çok sağolun

Insulin direnci kaba tabirle yeyip yeyip doymamaktir,tatlilara asiri istek gorulur tip2 diyabete davet cikarmaktir. Vucuttaki insulin hormonunun asiri salgilanmasidir. Tedavisi var korkma, Karatay diyeti. Kendimden biliyorum.
kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama amelyattan önce hiç yemek yemezdim bu durum amelyattan sonra ortaya çıktı amelyatda verilen ilaçlarla ilgisi olabilir mi ve karatay diyeti nedir acaba ya bide ben korktum bu iğne falan vuruyorlar tedavisi öyle birşey mi

Back
X