almondtree Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2011 543 17 68 İstanbul 10 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ezzoo #21 esmatwilight .!.: bnm de tam tersi adetten bir hafta önce veya adet döneminde çok acıyoo ağdayla ilk defa kendim aldım genitak bölgeyi üstü aldım ama dudağa dayanamadım kuaföre gitcem biraz çıksın da. Çıkmaya başladı şimdi de deri içinde batık batık duruyo yaa off Genişletmek için tıkla... herkesin bunyesi farkli iste :)
esmatwilight .!.: bnm de tam tersi adetten bir hafta önce veya adet döneminde çok acıyoo ağdayla ilk defa kendim aldım genitak bölgeyi üstü aldım ama dudağa dayanamadım kuaföre gitcem biraz çıksın da. Çıkmaya başladı şimdi de deri içinde batık batık duruyo yaa off Genişletmek için tıkla... herkesin bunyesi farkli iste :)
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 10 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ezzoo #22 almondtree .!.: herkesin bunyesi farkli iste :) Genişletmek için tıkla... evet canım ya..cilt tipi ile de ilgili.
almondtree .!.: herkesin bunyesi farkli iste :) Genişletmek için tıkla... evet canım ya..cilt tipi ile de ilgili.
esmatwilight Esma ♥ Gökhan 07.07 Kayıtlı Üye 2 Şubat 2011 741 22 46 İstanbul 12 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ezzoo #23 valhala .!.: evet canım ya..cilt tipi ile de ilgili. Genişletmek için tıkla... bi de ağdanın sarkma yapmasından korkuyorum özellikle hassas bölgemde:26:
valhala .!.: evet canım ya..cilt tipi ile de ilgili. Genişletmek için tıkla... bi de ağdanın sarkma yapmasından korkuyorum özellikle hassas bölgemde:26: