Acısız ağda yapmayı yöntemi veriyorum arkadaşlar- Yapmayın salın gitsindenendi yüzde yüz çalışıyor hiç acı yok
Ters yone cekmstr yada fazla hızlı cekmstrBu defa bacağımı alırken bir ilk yaptım ve eşime çektirdim çabuk çabuk biter daha az acır diye bacağım şu anda mosmor! Nasıl becerdi eşim anlamadım. hiç almasam daha güzel bir görüntü olurdu ya 
Haklısınız. Zaten adet zamanı yakınken yapınca daha çabuk çıkıyor.Adet dönemi bittikten sonra yapınca daha iyioluyor duyarlılık az olduğu için
Yanlışından canim pudralarsan daha az temizleragdayı yapacagim bölgeyi önce pudraliyorum hafiften.cekmesi rahat oluyor hemde az da olsa acısını hafifletiyor
Tabi herkes sizingi bi değil ben öyle olsam ohoooBende kefilim . Kesin bilgi yayalım.
Eşine mi cektirdin ahahhaha yarildim.Bu defa bacağımı alırken bir ilk yaptım ve eşime çektirdim çabuk çabuk biter daha az acır diye bacağım şu anda mosmor! Nasıl becerdi eşim anlamadım. hiç almasam daha güzel bir görüntü olurdu ya 
Evet canim birkac tane kaliyor ama terledigimde daha zor aliyor almasi.pudra teri gideriyorYanlışından canim pudralarsan daha az temizler
ayy evet ya.. bu ilk ve son oldu. memleketten uzak olunca kardeş anne yok. hava da çok sıcaktı bir saat sir ağdanın sıcağında kalmayı gözüm yemedi. hemen çeksin eşim dedim 10 gün oldu ve bacağım motosikletten düşmüş komple yere sürtmüşüm gibi mosmor.(sadece alt bacak bu aradaEşine mi cektirdin ahahhaha yarildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?