• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acısız ağda varrrrrr kızlar

cillopgibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
14
0
6
Ankara
kızlar merhaba sıfır acısız ağda yapan bi yer buldummm ankarada olanlar için söylüyorum internetten uzun zamandır araştırıyodum emla krem falan yalan bende işe yaramadı sporcuların kullandığı spreyde olmadı benim ağrı eşiğim çok düşükmüşş doktorum söylemişti yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı snunda internette ararken sitelerini buldum acısız ağda diye aradım telefonda konuştuk önce garantisini veriyolar merak ettim yüzyüze görüşmeye gittim genital bölgeyi denemek istedim kendilerine özgü yöntemleri var lokal anestezi ile uyuşturuyolar değişik bi yöntem sonrasında sohbet muhabbet falan derken ben kendimi nasıl sıkmışsam artık acıyacak diye ağdacı kız bitti dedi inanmadım sadece anestezi yapılmayan yerler acıyo oda çok değil ben 8 yıldır ağda ayaptırıyorum ama buraya gittiğimden beri tülerim seyrekleşti kullandıkları ağda ve yağla alakalıymış biz her ay 4 kız gidiyoruz hepimizde memnunuz herkesede tavsiye ediyoruzzz

sadece Ankara'da mı yahu başka yerde şubesi yok muymuş :)

anestezi mi ilk defa duydum
acaba bunun için izinleri falan var mı

onu bilemem de sizin bu kadar acınız vs oluyorsa lazer epilasyona gidip kurtulabilirsiniz

hem bu lokal anesteziyi nasıl yapıyorlar anlamadım ben biraz açar mısnız

anestezi mi ilk defa duydum
acaba bunun için izinleri falan var mı

onu bilemem de sizin bu kadar acınız vs oluyorsa lazer epilasyona gidip kurtulabilirsiniz

hem bu lokal anesteziyi nasıl yapıyorlar anlamadım ben biraz açar mısnız

selam izin derken neyi kastettin anlamadım seni bayıltmıyor onuçta bölgesel uyuşturuyor bitkiel içerikli bi krem var onunla uyuşturuyor emla değil ama çünkü ben emlayı kendim denemiştim eğer ağrı eşiği çok düşükse birde iğne yapıyolar biz çok memnunuz bu durumdan doktorumlada görüştüm bi mahsuru yok dedi ama aklına takılan bi soru varsa ara sor derim çarşamba tekrar gideceğiz biz ağdaya gitmişken sorarım yine

Back