• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACININ DİBİNİ GÖRDÜM AMA PEST ETMEDİM

Kara-Elmas

SENİ YARADAN ÖTÜRÜ SEVİYORUM ❤
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
146
8.089
88
18 yaşında anne oldum çok zor bir doğum yaptım kızımı elime aldığım da acı diye bisey kalmadı diye düşünürken 3 ayin sonunda kızımın spi olduğunu öğrendim dünya basima yıkılmıştı dr 100/50 zihinsel kalabilir yürümeye bilir demişti umudumu yetirmedim allahi MA hep duva etdim kimdi kızım 13 yaşında doğduğundan buyana fizik görüyor çok şükür spi nin en düşük konumundaydı yürümesi bile imkansız deniliyordu oysaki rabbim bilirdi şimdi yürüyor koşuyor 8 sınıfa geçti hedefi hukuk okumak benden kardeş istedi rabbim nasip etdi şimdi 10 ayına girmesine 11 gün kalan bir oglum oldu ablası okadar çok seviyor ki kardeşini gözü gibi bakıyor ..insana hayatın ne getireceği belli olmaz her günümüze mant olsun şükürler olsun..

İki kuzucuk da sağlıklı, huzurlu bir şekilde büyüsünler inşallah. Ne mutlu ki pes etmemişsiniz ve sonundaki güzelliği kaçırmamışsınız. İnşallah kızınız da istediği bölümü kazanır ve musmutlu olur :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için nerde dert varsa rabbim her dahim yanlarında olsun amin

Güzel insan teşekkür ediyorum Güzel döleklerin için allahım her daim yanın nizda olsun

Allah kimseyi evladiysa imtihan etmesin.
çok çok geçmiş olsun.ne mutlu size.
umarım istediği bölümü kazanır sağlıklı mutlu bir hayatı olur kizinizin.
küçüğüde sağlıkla büyutün.

Amin t
Allah kimseyi evladiysa imtihan etmesin.
çok çok geçmiş olsun.ne mutlu size.
umarım istediği bölümü kazanır sağlıklı mutlu bir hayatı olur kizinizin.
küçüğüde sağlıkla büyutün.
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için .. Evlat ap ayrı birşey hani kendine birşey olsa canin okadar yanmaz evladının parmağı kanaza kalbine bıçak saplanır sanki rabbim nerde varsa her dagim evlatlarımızı korusun onların acılarıyla sınamasın

Back
X