Acımaması için

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar tüylerinizi almadan önce acı duymamak için kullandığınız yöntemler var mı ?

ben ağda yaptırdığım zamanlar ağdacıya gitmeden önce emla krem kullanıyordum ağda yapılacak bölgeyi uyuşturuyordu. bacaklarıma değil ama özel bölgeye sürüyordum ve ağda esnasında ne bir ağrı ne bir acı hissetmiyordum. tavsiye ederim ben çok memnun kalmıştım. bu arada kremi ağdadan 1 saat önce sürmek gerekiyor çünkü etkisini ancak 1 saat sonra gösteriyor..

ben braun epılatörü aldığımda acı azaltıcı ıslak mendıllerden vermışlerdı yanında. benım üst bacaklarımda tüyler çok az ve ınce ama yıne de almak ıstıyorum canım çok yandığından ağdacıya yaptırıyodum şımdı o mendıller sayesınde epılatörle de alabılıyorum rahatça:) o mendıllerı braun servıslerınden temın edebılıyomuşuz sanırım

ben de emla kullanıyorum kesınlıkle cok etkılı fakat biraz pahallı.anestol bende pek etkı etmemıstı.

ben de pudra sürülmesi acıyı azaltıyo diye duymuştum ama denemedim hiç. braun un ben de medilleri var ama acı azaltmak için değil alkollü mendil tüyleri aldıktan sonra silmek için, bilmiyorum öyle mendili olduğunu. zaten epilatörden de soğudum iyice al al bitmiyo 2 saatte bi bacak küçücük ucu var

anestol de işe yarıyo.hem emladan daha uygun fiyat olarak

Ben bu lokal anestezık ılaçları kullanmaya bıraz çekınıyorum açıkçası. Internette falan doz aşımının ölümcül dahı olabıleceğı yazıyor. Sonuçta krem bu hap değıl kı uygun doz ve doz aşımı ayrımı yapması zor sankı bıraz. Sız ne şekılde kullanıyorsunuz pekı?

aslında ben de kullanmadan önce tedirgin oldum epey.emla vs.nin de bu kadar burda tavsiye edilmesi de beni şahsen rahatsız ediyo.
anestolün prospektüsünde normal dozun 5 gram olduğu falan yazıyo.ben ona uygun olarak kullandım.bi süre sonra silip ağda yaptım.
epilasyondan yarım saat falan önce bir iki ağrı kesici alıyorum bazen.krem gibi etkili değil ama acıyı azaltıyo,hem daha güvenli.

hangı ağrı kesıcıyı alıyorsunuz acaba? ben doz aşımlarında pımpırıklıyım de bıraz:) bır taneden fazlada hemen panık olurum..

emla krem kullandım hiçbir işe yaramadı çok hafif uyuştu oda 2 dk bile sürmedi bende gözümü karartıp öyle aldım:))

hangı ağrı kesıcıyı alıyorsunuz acaba? ben doz aşımlarında pımpırıklıyım de bıraz:) bır taneden fazlada hemen panık olurum..
en iyisi kendiniz kullanıp işe yaradığını bildiğiniz bi ağrı kesici varsa onu kullanmanız.ben en son ''majezik'' diye bi ağrı kesici kullandım,diğer kullandıklarımdan daha iyi gibi geldi bana.
anestolü de mesela sadece parmaklarıma bulaşanları bacaklarıma sürdüm ağdadan önce. fazla bişey hissetmeden ağdamı yaptım diyebilirim o kadarcık kremle bile.tamamen uyuşcak kadar değil de acıyı azaltıcak kadar kullanılabilir bu tarz kremler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…